PREVARA

Hollywoodska zvezdnica uničila posel Denise Dame

Ocenjujejo, da je njeno premoženje vredno pet do 12 milijonov dolarjev.
Fotografija: Obupana Denise Dame. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Obupana Denise Dame. FOTO: Youtube

Slovenska starleta Denise Dame je pred časom začela služiti s pomočjo platforme OnlyFans, a je zdaj, tako kot številne druge lepotice, ki na tej platformi prodajajo svoje vroče posnetke, ostala brez zajetnega kupčka denarja. Zdaj je le še ena izmed mnogih, ki so postale žrtev požrešne hollywoodske zvezdnice Belle Thorne, ki je v zgolj 24 urah na omenjeni platformi zaslužila milijon dolarjev. Bajni zaslužek Thornove je bil povod, da so ustanovitelji spremenili pravila in postavili omejitev, ki je udarila po žepu številne uporabnike.

Bella, ki je zaslovela v Disneyjevi animaciji Alvin in veverički, se je OnlyFansu pridružila minuli teden in povzročila pravo evforijo, saj je platforma zasnovana tako, da se na njej prodajajo vsebine, namenjene starejšim od 18 let. Člani in uporabniki plačajo za ogled teh video- in fotovsebin, a Thornovi očitajo, da je zavedla uporabnike. Na njenem profilu, na katerem je bilo do konca tedna že za dva milijona evrov donacij, se je prijavilo več kot 50.000 uporabnikov, ki so plačali po 200 dolarjev za fotografije, na katerih je gola, a so razočarano ugotovili, da je objavila le fotografije, na katerih pozira v spodnjem perilu. Mnogi so se pritožili in zahtevali vračilo denarja, kar je privedlo do tega, da lahko ustvarjalci zdaj za ekskluzivne vsebine zaračunajo največ 50 dolarjev, napitnino, ki je bila pred tem neomejena, pa so omejili na 100 dolarjev. Spremenili so tudi način izplačevanja. Medtem ko so bili ustvarjalci vsebin za odrasle vajeni, da prejmejo nakazilo enkrat na teden, ga zdaj dobijo enkrat na mesec.



Na Belle se je seveda usul plaz kritik, še posebej zato, ker je večina prepričana, da dodatnega zaslužka ne potrebuje. Njeno premoženje je namreč ocenjeno na pet do 12 milijonov dolarjev. A 22-letna Belle se brani, da je pridružitev platformi del raziskovanja za njeno novo filmsko vlogo. Dejala je še, da namerava zaslužek podariti produkciji filma, omenila je tudi, da bo del namenila v dobrodelne namene.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije