NOČNA MORA

Grozljivo poletje Špele Grošelj: Skoraj je utonila, bila je v nezavesti (VIDEO)

To je bilo najbolj groznih 72 ur njenega življenja.
Fotografija: Špela Grošelj ima smolo. FOTO: Instagram, Story
Odpri galerijo
Špela Grošelj ima smolo. FOTO: Instagram, Story

Letošnje leto je za Špelo Grošelj pravi čustveni vrtiljak. Med karanteno je prekinila dolgoletno zvezo s fitnes trenerjem in športnim navdušencem Gregorjem Poljancem Kirschem, potem si je privoščila nekaj oddiha na morju, kjer pa se je končalo z nesrečo pri deskanju na vodi in Grošljeva je morala v dežurno ambulanto. Tam so ji zašili rano na glavi, dobila je štiri šive.

Preberite tudi: Ni za občutljive: Špela Grošelj okrvavljena odhitela na šivanje (FOTO)



Ko je mislila, da so drame končane, pa je v nedeljo prejela klic, ob katerem ji je zaledenela kri. Njena dobro znana mama Magda Grošelj, ki je tekmovala tudi v resničnostnem šovu Kmetija, se je na morju skoraj utopila. Na plaži v Istri se je kopala v vodi, ki je segala zgolj do pasu, ampak bi se vse skupaj skoraj tragično končalo.
Z mamo Magdo sta si resnično blizu. FOTO: Instagram
Z mamo Magdo sta si resnično blizu. FOTO: Instagram

Celotno 72-urno sago je Grošljeva delila s svojimi sledilci in jih prosila za pomoč. Njeno mamo sta namreč rešila zdravnica iz Maribora, ki je bila v tistem trenutku na isti plaži, in neki neznani moški. Špela bi se rada obema osebno zahvalila, zato je vseh svojih 81 tisoč sledilcev prosila za kakršno koli informacijo. Po naših podatkih naj bi obe osebi že našla. 

Kot je še napol v solzah povedala, si niti predstavljati noče, kako bi se vse skupaj lahko končalo, če ljudje ne bi priskočili na pomoč. Kako se bo zahvalila osebama, ki sta preprečili najhujši izid, bomo seveda spremljali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije