KONEC

Gledalci žalostni, priljubljena serija se poslavlja

Reka ljubezni se s četrto sezono končuje. Na male zaslone prihaja nova poslastica za gledalce.
Fotografija: Snemanje Reke ljubezni se končuje. FOTO: Ksaver Šinkar
Odpri galerijo
Snemanje Reke ljubezni se končuje. FOTO: Ksaver Šinkar

Serija Reka ljubezni, ki je trenutno na vrhuncu zapletov med junaki idilične dolenjske pokrajine, se z intenzivno četrto sezono, polno pretresov, končuje. Kakšen konec lahko gledalke in gledalci po vznemirljivem dogajanju ob brzicah Krke pričakujejo, bo jasno tik pred začetkom poletja, s POP TV pa mirijo njene oboževalce, da imajo zanje nekaj svežega, na male zaslone namreč jeseni prihaja nova serija z naslovom Najini mostovi.
Snemanje Reke ljubezni se končuje. FOTO: Ksaver Šinkar
Snemanje Reke ljubezni se končuje. FOTO: Ksaver Šinkar

S komercialne televizije sporočajo, da so intenzivne priprave na snemanje v polnem teku, dogajanje pa bo tokrat postavljeno med slikovita pobočja ene najbolj očarljivih slovenskih pokrajin, Vipavske doline. Cvetoča dolina številnih mostov, neskončni razgledi in bogata narava so ustvarjalcem nove originalne slovenske serije ponudili poligon, na katerem se bodo protagonisti soočali z zapletenimi odnosi, družinskimi dramami, poslovnimi skrivnostmi in usodno preteklostjo.


V rdečo nit zgodbe se bo vseskozi vpletala ljubezen. Produkcija je že v polnem teku, izbor igralk in igralcev, ki bodo upodobili nove like, pa v sklepni fazi. Kdo bo prevzel glavne vloge, še ni znano, a ustvarjalci obljubljajo, da bodo mostovi med njimi predstavljali simbol povezovanja preteklosti s sedanjostjo, skrhanih družinskih vezi, prijateljskih zamer in že skoraj pozabljenih ljubezni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije