GLASOVANJE

Glasujte za svojo izbranko

Dekle z največ glasovi bo miss Slovenskih novic. Izbor miss Slovenije 2019 bo 28. septembra v Črnomlju.
Fotografija: Poziranje v dolini dveh jezer FOTO: Grega Eržen
Odpri galerijo
Poziranje v dolini dveh jezer FOTO: Grega Eržen

Zdaj gre zares, začelo se je odštevanje do letošnje finalne prireditve miss Slovenije za miss sveta 2019. Kandidatke za miss Slovenije 2019 Špela Šolaja, Katja Beguš, Lucija Lampret, Tinkara Smolar, Špela Alič, Lana Mikec, Kaja Kopitar, Pia Hozjan, Leja Kovač, Anamarija Kastelic, Leja Plut, Lea Krulc, Emina Tatarevič, Eva Kosi in Nuša Semec so poletje preživele delovno, bile so na mnogo dogodkih pod geslom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo.
Kandidatke za letošnjo lepotno krono so obiskale Sedmera jezera. FOTOgrafiji: Grega Eržen
Kandidatke za letošnjo lepotno krono so obiskale Sedmera jezera. FOTOgrafiji: Grega Eržen

Prireditev Miss Slovenije ni več le klasični lepotni izbor, poudarja lastnica licence Jelka Verk, pač pa projekt, ki dekletom ponuja možnosti in priložnosti na več ravneh. Tudi letos so se na primer odpravile na Triglav, a so jim vzpon na vrh preprečile nevihte, in ker puške ne gre kar takoj vreči v koruzo, so jo lepotice mahnile do Sedmerih jezer in se v dolino vrnile še isti dan, varnost je pač na prvem mestu. Da je pohod uspel, sta zaslužna tudi gorska vodnika Dušan in Nataša Grabnar iz Planinskega društva Ljubljana-Matica, ki sta več kot 45-člansko ekipo spremljala že tretje leto.
A pojdimo nazaj k izboru: 15 deklet upa na letošnjo lepotno krono, naziv najlepše v naši deželi in pot v London, kjer bodo okronali najlepšo na svetu.


Ena od lepotic bo nosila tudi lento miss Slovenskih novic: tista, ki ji boste namenili največ glasov. Izpolnite glasovnico in jo pošljite na naš naslov Slovenske novice, Dunajska 5, 1509 Ljubljana; upoštevali bomo vse, ki bodo prispele do četrtka, 26. septembra 2019, glasujete lahko tudi prek spleta slovenskenovice.si/miss2019. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije