MRZLA REKA

Frankov podvig na meji mogočega: Še dobro, da ga ni kap (VIDEO)

Lepi zmagovalec Kmetije je šokiral svoje oboževalce.
Fotografija: Franko Bajc je skočil v ledeno reko. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Franko Bajc je skočil v ledeno reko. FOTO: osebni arhiv

Franko Bajc, lanski zmagovalec Kmetije, je s svojim norim podvigom osupnil sledilce in oboževalce. Kar nekaj časa je imel na instagramu le julijsko objavo, zdaj pa se je vrnil na družabna omrežja.

Najprej je navdušil s svojimi mišicami in z neverjetno močjo, ki jo premore. Ena izmed zadnjih objav pa je že na meji mogočega. V hladnem jesenskem vremenu se je slekel in v domači Ajdovščini skočil v deročo reko ter se v njej namakal nekaj minut. 

 
Preberite tudi: Franko Bajc objavil fotko iz avta, sledilci ponoreli

Nekatere njegove sledilce je celo zaskrbelo, ali je po podvigu z njim vse v redu. Spet drugi so bili nad namakanjem v mrzli reki več kot navdušeni. Izrekli so mu čestitke in komentirali, da je za tak podvig potrebnega veliko poguma. Predvsem oboževalke pa so vesele tudi njegovih novih objav iz telovadnice, kjer Franko oblikuje svoje telo. 

Franko pa ni samo zmagovalec resničnostnega šova Kmetija. Tekmoval je tudi v plesnem šovu Zvezde plešejo, kjer je plesal v paru s svetlolaso zapeljivko Svetlano Cigoj.

S prijatelji iz šova Zvezde plešejo so se družili pri novem projektu, gre za snemanje novega videospota Tanje Žagar. V njem so nastopili številni znani obrazi. Med njimi tudi Špela Grošelj in njen partner GregaTinkara FortunaJana KoteskaBoris Kopitar in številni plesalci zadnje sezone šova. Franko je nastopil kot snemalec, in to z novo pričesko. Pobarval se je na svetlo in novi videz je povsem svež. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije