ZVEZDE PLEŠEJO

FOTO: Žirante in Slovenijo pustila brez besed! »Po Borisu in Igorju smo šli od lesenega na meseno«

Novi plesni presežki še bolj začinili plesno tekmovanje Zvezde plešejo.
Fotografija: FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
FOTO: Mediaspeed.net

Novi plesni presežki so še bolj začinili plesno tekmovanje, bi lahko dejali za drugo oddajo šova Zvezde plešejo. Tokrat so se s svojimi profesionalnimi plesalci in plesalkami tako zavrteli zvezdniki Tinkara FortunaFranko BajcBoris KopitarTanja Žagar, Tina Gorenjak in Igor Mikić.

Poleg plesne romance zmagovalca Kmetije Franka s soplesalko Suzano Cigoj je gledalce, sodeč po komentarjih na spletnih omrežjih, najbolj navdušila Tina Gorenjak, ki jo širna Slovenija pozna kot seksi Muco Maco. Z Miho Vodičarjem, dvakratnim svetovnim plesnim prvakom, sta plesala slovfoks. Vedno strogi žirant Andrej Škufca ni skrival navdušenja: »Mladostna, fleksibilna, ekspresivna, čisti ritem, usklajena z Miho, fantastičen slovfoks. To je to, res bravo!«  Lado Bizovičar pa je za konec povedal: »Po Borisu in Igorju smo šli od lesenega na meseno. Ti si poosebljenje romantične in seksi mesenosti. Po domače povedano, bilo je zelo 'the best'.«



​Navdušeni so bili tudi spletni komentatorji, nekateri so jo že okronali za zmagovalko šova. Tina in Miha, sta sicer požela bučni aplavz gledalcev v studiu in dobila 26 sodniških točk.

 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije