DELOVNA AKCIJA

FOTO: V šovu so tekle solze, ni jim uspelo

V sobotni oddaji ni šlo vse po načrtih.
Fotografija: Ani je šlo na jok. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Ani je šlo na jok. FOTO: Voyo.si

Ekipi oddaje Delovna akcija, ki je s prenovo doma pomagala že številnim slovenskim družinam, tokrat del ni uspelo zaključiti v zastavljenem roku. Voditeljica Ana Praznik in mojstri so namreč naknadno uvideli, da je projekt precej obsežnejši, kot so sprva pričakovali.

Družini je sporočila slabe novice. FOTO: Voyo.si
Družini je sporočila slabe novice. FOTO: Voyo.si
Ana se je tako s cmokom v grlu odpravila do Marjane in njenih sinov Andraža ter Roka in jim sporočila žalostno novico: »Na žalost prinašam slabe novice. Žal nam tokrat ni uspelo pravočasno urediti hiše. Z mojimi mojstri … Oh, kar na jok mi gre … smo se zelo trudili, delali dneve in noči, dali res vse atome od sebe ... Ampak ko smo začeli delati, so se začeli odpirati tudi problemi in zaradi teh danes hiša še ni končana.«

Družino je tako vprašala, ali jim lahko dajo še nekaj dni, da obnovo končajo, tako kot so si zamislili. Seveda je Marjana brez pomislekov pristala na to in dela so se nadaljevala. V nedeljski oddaji so Ana in mojstri prenovo doma končali in družini omogočili boljše življenje. Tako Marjana kot sinova navdušenja nad novim domom niso mogli skriti, tekle pa so tudi solze sreče.


 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije