DOBRODELNOST

FOTO: Tradicija za izbrane goste

Uradnemu programu in predaji donacije je sledilo odprtje plesa. Po veličastnem ognjemetu je rajanje trajalo do zgodnjih jutranjih ur.
Fotografija: Voditeljica Mojca Krajnc. FOTO: MEDIASPEED.net
Odpri galerijo
Voditeljica Mojca Krajnc. FOTO: MEDIASPEED.net

V Rogaški Slatini se je odvil že tradicionalni Anin ples, ki velja za vodilno tovrstno prireditev v Sloveniji, hkrati pa tudi za najbolj unikatno kulturno-zabavno prireditev z izjemno dobrodelno gesto. Ples prirejajo že od leta 1835 in tako v Rogaško Slatino vsako leto privabijo izbrane goste iz gospodarskega, kulturnega in javnega življenja, ki cenijo odličnost dogajanja in plemeniti namen same prireditve. Letos jo je povezovala voditeljica Mojca Krajnc, svetlolasa Celjanka, ki je večini znana iz oddaje Loto.


In kaj Mojca počne zdaj, ko ne deli več milijonov? Poleg tega, da z veseljem poprime za gospodinjska opravila in je mamica dveh deklic Zoje in Eveline, se aktivno ukvarja še z vodenjem raznih dogodkov. Tudi letos kulturni program gostov ni razočaral. Na odru glamurozne dvorane sta poleg harmonikarja Marka Hatlaka, violinistke Marije Terezije Kolman, sopranistke Urške Kastelic in tenorista Blaža Gantarja nastopila tudi baletnik Anton Bogov in balerina Catarina de Meneses, ki se je šolala v Lizboni, dodatno baletno znanje je pridobivala v Amsterdamu, kjer jo je opazil prvi mož mariborskega baleta Edward Clug in jo pripeljal v Slovenijo. S svojim glasom je goste razvajala tudi Nuška Drašček

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije