KMETIJA

FOTO: To bo rivalstvo! Že takoj spor v Kmetiji, povratniki doživeli šok

Prva rivalstva med navadnimi tekmovalci in veterani resničnostnih šovov.
Fotografija: Kmetija. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Kmetija. FOTO: Pop TV

Težko pričakovani in dolgo napovedovani resničnostni šov Kmetija se je začel. Prvi so se vselili navadni tekmovalci.
Kmetija. FOTO: Pop TV
Kmetija. FOTO: Pop TV

Šestim tekmovalcem je bilo po prvem nagovoru voditeljice Natalije jasno, da jih je premalo za tako posestvo. Edini, ki je izrazil željo, da ostanejo v taki zasedbi, je bil Nik. »Lažje jih premagam pet in zmagam, kot pa če jih še več pride,« je pojasnil svoje stališče.

Prva rivalstva

Ko so proti vratom kmetije stopali že znani tekmovalci, pa prvi prebivalci niso skoparili z opisi: »Jaz še ene trenirke nisem smel prinesti, ti pa s kovčki, kot neki manekeni.« Tjaša se je obregnila ob Anno v dolgi roza obleki: »Barbika prihaja na kmetijo.«
Kmetija. FOTO: Pop TV
Kmetija. FOTO: Pop TV

Dolžni pa jim niso ostali niti nekateri že znani tekmovalci: »Na navadne smrtnike, če tako rečem drugi skupini tekmovalcev, gledam malo zviška, ker sem že bila v resničnostnih šovih,« je pokomentirala Ksenija.

Franc že napovedal prvo dvobojevalko

Najstarejši tekmovalec Franc, ki je vajen trdega dela, pa je bil najbolj zgrožen nad nedelom Ksenije.
Kmetija. FOTO: Pop TV
Kmetija. FOTO: Pop TV

To ga je tako zmotilo, da je celo jasno povedal, koga bi dal za dvobojevalko: »Ksenija je mestno dekle. Ona bi bolj šminko pa te stvari. Za prvo dvobojevalko bi si jo želel. Njej delo smrdi. Vse ji je v napoti.« Da je res tako, pa se je pokazalo, ko je bila Ksenija zgrožena nad tem, da krava hodi po posestvu kmetije, zato bi najraje vse kar zaklala.

Povratniki bodo živeli na skriti kmetiji

Na kmetijo pa so se že dan prej vselili t.i. povratniki – Lara, Sabina, Denis, Miha in Alexander. Nad kmetijo so bili zelo navdušeni, saj so bili veseli, da je novodobna, ne pa take, kot so bile prejšnje, na katerih so bili. 
Kmetija. FOTO: Pop TV
Kmetija. FOTO: Pop TV

Če so bili povratniki navdušeni nad novo kmetijo, pa jih je prav kmalu na trdna tla postavila Natalija. »Za vas imam slabo novico,« je napovedala. Nato pa jim je povedala, da se bodo odselili na skrito kmetijo. Tam nimajo hrane, veliko je komarjev in težko preživljajo dolgčas.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije