VELIKI FINALE

FOTO: Solze so tekle v potokih: veliki zmagovalec je ...

Po štirih mesecih so tekmovalci dočakali razplet. 
Fotografija: FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
FOTO: Planet TV

Po 124 dneh je resničnostni šov Bar doživel epilog. »To smo čakali vso jesen: veliki finale resničnostnega šova Bar,« sta oddajo začela voditelja Jasna Kuljaj in Domen Kumer. V šovu se je v tem času zvrstilo kar 23 tekmovalcev, v finale pa se jih je prebilo šest: SandiMatejKristianKatarinaTea in Srečko.
Veliki finale je dal zmagovalca. FOTO: Planet TV
Veliki finale je dal zmagovalca. FOTO: Planet TV

Po dramatičnih izpadanjih sta na koncu ostala superfinalista Matej in Sandi. Na koncu je gledalce najbolj prepričal 30-letni gostinec Sandi Jug in pospravil v žep nagrado 50.000 evrov. 

Katarini mala zmaga

Je bila pa Katarina absolutna zmagovalka v prodaji svojega koktajla. Tekmovalci so namreč morali na začetku šova ustvariti lastne mešanice, za tisto, ki se je za čas trajanja šova najbolje prodajala, pa je bila obljubljena posebna nagrada. Katarina je kot zmagovalka prejela bon v vrednosti 500 evrov.
FOTO: Planet TV
FOTO: Planet TV

Solze ob maminem pismu

Finaliste so prišli bodrit tudi družinski člani in prijatelji. Le Sandi je od matere, ki zaradi bolezni ni mogla priti na veliki finale (in tudi sicer Sandija ni mogla obiskovati v Baru), prejel ganljivo pismo, ki ga je prebral v oddaji, solze ob njenih bodrilnih besedah pa so tekle v potokih ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije