SLAVJE

FOTO: Razvajanje znanih, praznovala je deset let

Objavljeno 05. december 2018 22.16 | Posodobljeno 05. december 2018 20.06 | Piše: A. J.

Vizažistka Martina Vrhovnik je proslavila deseto obletnico T Spota. Ekskluzivnega dogodka so se udeležili številni znani obrazi.

Objemov in čestitk v prijetnem, sproščenem vzdušju ni primanjkovalo. FOTO: Jernej Kokol
Znana vizažistka Martina Vrhovnik je ta teden proslavila deseto obletnico obstoja svojega studia T Spot, v katerem za samozavest žensk skrbijo tako z ličili kot tudi s tečaji čutnega in fizično zelo zahtevnega plesa ob drogu. Majhnega, a ekskluzivnega dogodka so se udeležili številni znani obrazi iz sveta mode, nadaljevank, gledališča in oglaševanja, s katerimi je sodelovala v svoji bogati karieri. »Danes res praznujemo 10-letnico studia, vendar je to hkrati 20-letnica, odkar delam kot vizažistka,« nam je zaupala gostiteljica, ki je svoje goste ob pomembnem prazniku razvajala na vse možne načine.
image
Martininemu vabilu se je odzvala tudi Tanja Ribič. FOTO: Arhiv Slovenskih novic

Tako so lahko na dogodku med drugim uživali v odlični glasbi, ki jo je v živo izvajala skupina King Foo z Rokom Golobom in pevko Aleksandro, posneli zabavno fotografijo na kateri od dveh fotostojnic in se posladkali z dvonadstropno presno torto Tatjane Eberl, ki je bila prava umetnina in za katero mnogi vse do razreza niso mogli uganiti, ali je prava torta ali le dih jemajoča skulptura. »Dogodek je bil res čudovit! Prišli so vsi tisti povabljeni, ki me podpirajo. Tako smo nazdravili in se res poveselili. Zaplesali, zapeli, se poslikali in poklepetali! Kamor koli si pogledal, so bili nasmejani obrazi, kar me je tako veselilo. Gostje so bili sproščeni in nič zategnjeni. Vsi tako preprosti. Ufff ... Česa si organizator lahko bolj želi?« je po dogodku navdušeno opisovala vzdušje Martina. Dogodek so s presežniki opisovali tudi gostje, med katerimi smo opazili igralko Tanjo Ribič, pevko Majo Založnik in Martinina nekdanja pastorka Luko Pascala in Marka Jacoba Cavazzo.

In s kakšnimi občutki se lepotica ozira na svojo uspešno karierno pot? Kot pravi, so bili na njej tako vzponi kot padci, a tudi slednjih se veseli, saj so jo naredili močnejšo. »Ko v življenju prvič padeš, te zgrabi panika, a kmalu ugotoviš, da je ta nepotrebna, in se raje vprašaš, kaj te želi določena izkušnja naučiti. Pomembno se mi zdi tudi slediti samemu sebi in tistemu, kar si želiš sam, ne kar si zate želijo drugi. Če človek posluša sebe, bo vedno šel v pravo smer!« je prepričana Martina.
Deli s prijatelji