PLES

FOTO: Razkrivamo letošnje pare oddaje Zvezde plešejo

Objavljeno 20. februar 2019 13.27 | Posodobljeno 20. februar 2019 13.36 | Piše: T. K.

Med profesionalnimi plesalci je tudi nekaj novih imen. Preberite, s kom se bodo od 10. marca na malih zaslonih vrteli Tinkara, Boris Kopitar, Špela Grošelj ...

Zvezde plešejo. FOTO: Press
Marca na male zaslone prihaja nova sezona priljubljene oddaje Zvezde plešejo. Znani so letošnji plesni pari, ki se bodo trudili za usvojitev plesnih korakov in zapletenih koreografij. 

Kdo so slovenske zvezde, ki bodo brusile plesne čeveljce?
Tanja Žagar, Franko Bajc, Tina Gorenjak, Boris Kopitar, Igor Mikić, Tinkara Fortuna, Miha Zupan, Špela Grošelj, Gregor Poljanec - Kirsch, Jana Koteska, Klara Lorger in Denis Vučak.

Kdo bo plesal s kom?
Denis Vučak, pevec skupine New Game Over, sicer pa študent prava, bo v šovu zaplesal z Niko Bagon, eno od novih članic zasedbe Zvezde plešejo. 

Pevka ansambla Vihar Klara Lorger, sicer medicinska sestra, bo plesala z Jernejem Brenholcem, ki je plesal že v prvi sezoni oddaje.

Nekdanja manekenka in modna stilistka Jana Koteska se bo vrtela s Tomažem Šterom
image
Zvezde plešejo. FOTO: Press


Gregor Poljanec - Kirsch, nekdanji vojak in fant Špele Grošelj, že komaj čaka, da bo zaplesal z Martino Plohl, finalistko oddaje iz prve sezone.

Pevka in voditeljica Špela Grošelj bo letošnja soplesalka lanskoletnega zmagovalca Mihe Perata
image
Zvezde plešejo. FOTO: Press


Prvi gluhi tekmovalec slovenske različice šova Zvezde plešejo je nekdanji košarkar Miha ZupanPri novem izzivu ga bo vodila plesalka Maja Geršak, lanskoletna finalistka oddaje.

Tinkara Fortuna, pevka iz nekoč zelo priljubljene skupine Bepop, se bo vrtela z novim plesalcem Aleksejem Rubcovom.
image
Zvezde plešejo. FOTO: Press


Radijec, maneken in voditelj Igor Mikić se bo plesnih korakov učil s plesalko Valeriyo Musino.  

Najstarejši letošnji tekmovalec bo pevec in voditelj Boris Kopitar, ki se ga verjetno spomnite iz oddaj o narodnozabavni glasbi, bo svojo plesno srečo preizkusil z novo plesalko v šovu Nino Gerič.

Igralka Tina Gorenjak se bo novih plesnih trikov učila z Miho Vodičarjem.

Zmagovalec televizijskega šova Kmetija Franko Bajc bo tekmoval z novo plesalko Svetlano Cigoj, Ukrajinko, ki se je v Slovenijo preselila zaradi ljubezni.

Pevka Tanja Žagar se bo vrtela s soplesalcem Arnejem Ivkovičem.

image
Zvezde plešejo. FOTO: Press


Deli s prijatelji