50 TISOČAKOV

FOTO: Do zmage brez bolne mame med publiko, gledalci so bili ganjeni

Zmagovalec resničnostnega šova Bar je Sandi Jug iz Poljčan. V finalni oddaji je ganil gledalce s prebiranjem pisma bolne mame.
Fotografija: Takole navdušeno je zmagovalcu Sandiju čestitalo njegovo dekle Alja. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Takole navdušeno je zmagovalcu Sandiju čestitalo njegovo dekle Alja. FOTO: Mediaspeed.net

Prvi dnevi novega leta so bili še posebno razburljivi za gledalce in tekmovalce resničnostnega šova Bar. V soboto je namreč potekala finalna oddaja, ki je odločila, kdo naj domov odnese 50.000 evrov. Za mikavno nagrado se je potegovalo šest od 23 letošnjih tekmovalcev. Zmagovalca je poleg telefonskih glasov določil zaslužek v finalnem tednu Bara.
 

Zmagoslavni Sandi


V finalnem večeru so na vroče stole sedli Katarina Kosem, Kristian Bamburač, Matej Virag, Sandi Jug, Srečko Popović in Tea Kavkler. Sledila je prava drama, v kateri so drug za drugim izpadli iz igre najprej Srečko, takoj za njim pa obe dekleti. Nazadnje je izpadel Kristian in tako prepustil superfinalni dvoboj Sandiju in Mateju. Zmagovalec večera je postal Sandi Jug iz Poljčan.
Voditelja Domen Kumer in Jasna Kuljaj, Sandi Jug in menedžer Bara Emi Nikočević FOTO: Mediaspeed.net
Voditelja Domen Kumer in Jasna Kuljaj, Sandi Jug in menedžer Bara Emi Nikočević FOTO: Mediaspeed.net

»Bar si bom za vse življenje zapomnil kot res enkratno in neponovljivo izkušnjo. Niti za trenutek mi ni žal, da sem bil del tega,« je povedal 30-letnik, ki mu je za zmago čestitalo tudi dekle Alja. »Morda celo več kot zmaga in denar šteje celotna izkušnja, ki je bila res enkratna in neponovljiva« je ganjeno ponovil po zmagi in se zahvalil vsem, ki so glasovali zanj. Sandi je bil med šovom priljubljen tako med sotekmovalci kot tudi gledalci, saj se ni zapletal v razne prepire in spletke. Posvečal se je predvsem delu in bil ves čas skromen in prijazen. Prav on je imel na začetku največ zaslug pri tem, da so tekmovalci lokal na Kongresnem trgu postavili na noge.
 

Materino pismo


Večina finalistov je imela med publiko svoje navijače, družinske člane in prijatelje, mama zmagovalca Sandija pa se oddaje ni mogla udeležiti zaradi bolezni. Niti v šovu ga ni mogla obiskati, tako kot so to počele mame preostalih tekmovalcev. Sandi pa je prejel od nje ganljivo pismo, ki ga je prebral v finalni oddaji, ob čemer so se številnim orosile oči. Prav to pismo pa se je zdelo sporno nekaterim spletnim komentatorjem.
Finalistka Tea Kavkler, ki se je v Baru zapletla z Matejem. FOTO: Bojan Puhek
Finalistka Tea Kavkler, ki se je v Baru zapletla z Matejem. FOTO: Bojan Puhek

»Že pri tistem pismu mame sem vedel, da bo zmagal. Vse skupaj zmenjeno že vnaprej!« je zapisal eden od njih. Večina pa je zmago simpatičnega Štajerca veselo pozdravila.
 

Najboljši koktajl


Čeprav ji ni uspelo osvojiti glavne nagrade, pa je imela razlog za veselje tudi 25-letna Katarina. Hči nekdanje državne sekretarke na ministrstvu za gospodarstvo Andrijane Starina Kosem je namreč prejela posebno nagrado, ki je bila obljubljena avtorju najbolj prodajanega koktajla. Tako kot vsi drugi tekmovalci je na začetku šova ustvarila lastno mešanico, ta pa je po priljubljenosti močno prekosila vse druge.


Za ustvarjanje najuspešnejšega Barovega koktajla je na koncu šova prejela bon v vrednosti 500 evrov. Medtem ko je Bar okronal svojega velikega zmagovalca, pa na Planetu že potekajo prijave za novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija, v katerem zmaga tisti, ki mu uspe izgubiti največ odvečnih kilogramov. Za sodelovanje se lahko prijavite na spletu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije