NEKDANJI MINISTER

FOTO: Vodja kabineta razpeta med bivšim in novim

Vodja kabineta na ministrstvu za kulturo Petra Culetto se je udeležila proslave ob Prešernovem dnevu.
Fotografija: Vodja kabineta na ministrstvu za kulturo Petra Culetto. FOTO: Ministrstvo za obrambo, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Vodja kabineta na ministrstvu za kulturo Petra Culetto. FOTO: Ministrstvo za obrambo, posnetek zaslona

Pisali smo, da se je nekdanji kulturni minister Dejan Prešiček, ki ga je konec januarja s stolčka odnesla afera zaradi šikaniranja podrejenih, v spremstvu svoje žene pojavil na osrednji proslavi ob kulturnem prazniku v Cankarjevem domu. Nekaj ur po objavi pa smo opazili, da na fotografiji ni njegova soproga Liza Hawlina Prešiček, temveč vodja kabineta na ministrstvu za kulturo Petra Culetto.

Dejan Prešiček, Petra Culetto in Jernej Pikalo. FOTO: Saša Despot, Mediaspeed
Dejan Prešiček, Petra Culetto in Jernej Pikalo. FOTO: Saša Despot, Mediaspeed

Za napako se iskreno opravičujemo vsem prizadetim. Prispevek članka je nosil naslov Prešičkovo soprogo ujeli v »sendviču«. 

Na fotografiji sta potrjeno nekdanji minister Prešiček, ki se po aferi ni potuhnil pred očmi javnosti, in njegov strankarski kolega minister za šolstvo Jernej Pikalo, ki je po odstopu Prešička začasno prevzel tudi posle na kulturnem ministrstvu.

V »sendviču« med dvema kolegoma se je tako znašla vodja kabineta na kulturnem ministrstvu simpatična Petra Culetto. Kdaj bo dobila novega nadrejenega in s tem Slovenci novega ministra, iz SD še niso sporočili. Culettova je bila v prejšnjem mandatu vodja kabineta na ministrstvu za obrambo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije