VROČE

FOTO: Pahorjeva snaha pokazala seksi zadnjico

Dekle Luke Pahorja se razkazuje v črnih tangicah.
Fotografija: Tisa Lozej. FOTO: Zaslonski Posnetek, Instagram
Odpri galerijo
Tisa Lozej. FOTO: Zaslonski Posnetek, Instagram

Dekle Luke Pečarja Pahorja Tisa Lozej je, kot kaže, strastno dekle, ki na instagramu objavlja tudi predrzne in poredne prizore (v narekovajih), ovekovečene na fotografijah. Pri tem je očitno ne omejuje dejstvo, da je t. i. snaha predsednika države Boruta Pahorja. A zakaj bi jo? Ne nazadnje pri njenih 'podvigih' sodeluje tudi njen partner, Pahorjev sin.

Tisa Lozej. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Tisa Lozej. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Oba dokazujeta, da znata uživati življenje in sta pri tem še razgledana. Luka je namreč v času dopustovanja objavil nekaj fotografij, s katerih je razvidno, da tudi med počitnicami poseže po knjigah za intelektualce nemških filozofov, pri tem pa ima pri sebi vedno škatlico cigaret.


Na instagramu o svojem življenju s fotografijami odkrito govori tudi Tisa, ki najraje objavlja svoje portrete in fotografije sodobne evropske arhitekture. Z najnovejšo objavo svoje zadnjice v črnih tangicah pa je prekosila tudi bolj znane slovenske vplivnice, saj so ji pod komentar zapisali, da je videti ne le vrhunsko, temveč celo »predsedniško«.

Kdo ve, Luka Pahor je namreč dejaven v politiki (SD), zato so možnosti, da Tisa nekoč postane prva dama, še vedno odprte.



Preberite tudi: FOTO: Tako strastno življenje ima Pahorjev sin

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije