TATU

FOTO: Opazili smo ga, poslanka pa je razkrila, da nima samo enega

Poslanka in podpredsednica državnega zbora Tina Heferle poudarja, da mora biti človek pri taki odločitvi previden in preudaren.
Fotografija: Ob Dejanu Židanu je v rdečem Tina Heferle. FOTO: Državni zbor RS, Matija Sušnik
Odpri galerijo
Ob Dejanu Židanu je v rdečem Tina Heferle. FOTO: Državni zbor RS, Matija Sušnik

O poslanki in podpredsednici državnega zbora Tini Heferle, sicer članici vladajoče stranke LMŠ, se malo govori in piše. Sicer smo jo že opazili na sejah, zdaj pa nam je v oko padel njen skrivnostni tatu. Ker nam ni dal mira, smo jo morali povprašati o njeni zanimivi poslikavi telesa.

Ob Dejanu Židanu je v rdečem Tina Heferle. FOTO: Državni zbor RS, Matija Sušnik
Ob Dejanu Židanu je v rdečem Tina Heferle. FOTO: Državni zbor RS, Matija Sušnik


»T​atu, ki ste ga opazili in o katerem me sprašujete, predstavlja besedno zvezo, ki ima zame seveda poseben pomen. Ravno iz razloga, da pomen izbranih besed ostane samo meni, sem izbrala zapis v latinščini in v slogu pisane pisave, ki jo je malce težje prebrati. To je sicer moj drugi tatu in imam ga približno mesec ali dva, prvega, ki ga imam sicer na levem zapestju, pa sem si dala delati pred letom in pol. Tetovaža je nekaj, kar je trajno in te vsekakor zaznamuje, zato mislim, da mora biti človek pri taki odločitvi previden in preudaren, predvsem pa prepričan tako o motivu zakaj se sploh tetovirati, kot tudi o tem, kaj si sploh tetovirati in kam,« nam je dejala, a obenem poudarila, da je pri obeh tetovažah počakala, da sta ideja in želja dozoreli do te mere, da je bila prepričana, da svoje odločitve ne bo obžalovala.

»Oba tatuja sta mi zelo pri srcu. Če pa obstaja le kanček dvoma, po mojem mnenju ideja (še) ni zrela za odločitev. Seveda je to zgolj moje razumevanje.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije