ROJSTNI DAN

FOTO: Objava Lada Bizovičarja, ob kateri se vam bo stopilo srce

Pobrskal je po družinskem arhivu.
Fotografija: Lado Bizovičar. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Lado Bizovičar. FOTO: Jože Suhadolnik

Lado Bizovičar je znan kot izredno zabaven komik, ki kdaj izstreli tudi kakšno malce bolj strupeno puščico, z zadnjo objavo na facebooku pa bo ogrel marsikatero srce. Poklonil se je namreč svoji sestri Špeli, ki praznuje rojstni dan, ob tej priložnosti pa se je očitno zapodil v družinski arhiv, saj je objavil kar dve fotografiji iz malce bolj oddaljenih dni, na katerih Špelca in Ladko sedita za mizo, na kateri je torta v obliki Smrkete, na njej pa je sedem svečk.

Na drugi fotografiji pa sta brat in sestra še mlajša. Špela pelje voziček, v katerem sedi Lado. Fotografija je »dokaz, kdo je moja sestra iz ozadja, ki me še vedno poriva naprej«, je v svojem slogu komentiral Lado.


Kako zelo navezan je na svoji sestri, je Lado pokazal med lanskim šovom Zvezde plešejo, ko je ob izpovedi Gašperja Riflja, ki je spregovoril o svoji ljubezni do svojih dveh sester, tudi sam v čustvenem izlivu poudaril, kako pomembna je bratsko-sestrska naveza. Lado je še posebej vesel, da sta ga sestri razveselili z nečaki in nečakinjami, ki so ob rojstvu Ladove hčerke postali njeni bratranci in sestrične.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije