MODA

FOTO: Na modni brvi noseča Sandra, Nadiya med publiko

Raiven pela, manekenke in manekeni pa predstavili eleganco in ekstravaganco. Med obiskovalci in nastopajočimi so bila številna prepoznavna imena.
Fotografija: Drzna Ula Šemole FOTOGRAFIJE: GREGOR KATIČ
Odpri galerijo
Drzna Ula Šemole FOTOGRAFIJE: GREGOR KATIČ

Ekstravagantni modni izhodi so tudi tokrat navdušili vse, ki so bili minuli konec tedna v celjskem Citycentru, sinonimu za modne revije, ki jim jih zavida prenekateri organizator tovrstnih dogodkov pri nas pa tudi v tujini. V življenju ni omejitev, razen tistih, ki si jih postavimo sami, je bilo nekakšno neuradno vodilo za modno poslastico, na kateri so z vrhunsko manekensko ekipo košček za koščkom odkrivali najnovejše kolekcije za pomlad in poletje.
4BrainProduction ekipa (od leve), Sonja Rigler, Dejan Ozimič, Darja Lesjak in Nena Horvat
4BrainProduction ekipa (od leve), Sonja Rigler, Dejan Ozimič, Darja Lesjak in Nena Horvat

Uradno geslo je bilo sicer Bodi, kar si … v 13. nadstropju. Da leta za sprehod po brvi niso merilo, so tokrat dokazali nekateri obrazi, ki bi jih prej pričakovali v občinstvu, saj se z modo srečujejo na drugačen način. Med njimi so nekdanji smučar, danes poslovnež Jure Košir pa stilist Peter Thaler, nekdanja miss Slovenije Maša Merc, sanjska ženska Miša Margan Kocbek, Tatjana Tutan, Salome, t. i. drag performer Miha Kavčič in drugi. Dogajanje so popestrili saksofonist Lovro Ravbar in trobentač Domen Gracej, energični plesalci Agencije Selected pod taktirko Erika Bukovnika ter vrhunski plesni par Lara Šlibar in Matevž Česen.
Drzna Ula Šemole FOTOGRAFIJE: GREGOR KATIČ
Drzna Ula Šemole FOTOGRAFIJE: GREGOR KATIČ

Izstopala je manekenka Sandra Marinovič Aršić, in sicer zato, ker je doslej uspešno skrivala skrivnost, v Celju pa se je brez zadržkov sprehodila po pisti, in to že v petem mesecu nosečnosti. A to ni prva manekenka, ki se je ravno v Celju pokazala v blaženem stanju, spomnimo, da je pred tremi leti na reviji, ki so jo poimenovali Alica v deželi mode, nosečniški trebušček prvič pokazala Iris Mulej.
Ekstravagantna Miha Kavčič in Salome FOTO: Mediaspeed.net
Ekstravagantna Miha Kavčič in Salome FOTO: Mediaspeed.net

V vlogi gledalke je bila letos Nadiya Bychkova, ki je bila vsa prejšnja leta del Citycentrove ekipe vrhunskih manekenov. Letos je morala šov zaradi obveznosti v predstavi Seks nasveti od A do Ž izpustiti, a ji je bilo kar malce žal. Med gosti smo opazili Jana Plestenjaka, ki je prišel kljub poškodovani nogi in si spektakel ogledal sede, v prvi vrsti, kjer so zanj uredili poseben prostor.


Prišla je še Ula Šemole, ki že dve leti živi in dela na Baliju in ima lastno linijo kopalk. Skratka, modni navdušenci so prišli na svoj račun, idejo, kako obogatiti garderobno omaro, pa so dobili tudi tisti, ki so si dogajanje ogledali. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije