SLOVENIJA IMA TALENT

FOTO: Lada Bizovičarja ne bi prepoznali, Ana Klašnja je vriskala

Z izborom frizure je vse presenetil.
Fotografija: Ano je novi videz Lada huronsko nasmejal. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Ano je novi videz Lada huronsko nasmejal. FOTO: Mediaspeed

Potem ko je Lado Bizovičar v eni od oddaj Slovenija ima talent ostal brez šopa las, se zdaj na različne načine znajdeva z nekoliko strašljivim videzom, za katerega je z brivnikom v roki poskrbel njegov sožirant Branko Čakarmiš. Bizovičarja smo zadnje dneve videvali s kapo na glavi, no tokrat pa je v sinočnji oddaji presenetil z izborom frizure – postal je svetlolas.

...
...

Ob prihodu na oder je Lado požel valove smeha svojih sožirantov Branka, Ane Klašnja in Marjetke Vovk. Ano je videz Lada presenetil do te mere, da se je še po tem, ko so se že usedli za mizo, razigrano smejala in pri tem kar vriskala. Marjetka je Lada pozdravila z besedami »Ciao, Gianni«, Čakarmiš ali, kot ga po novem imenujejo, 'novopečeni brivec', pa je svojo prvo stranko Lada nekoliko nasmejal z besedami, da sta zdaj njegovi sestra in mama končno prišli do blondinke oziroma blondina.

Lado Bizovičar kot Brad Pitt? FOTO: Mediaspeed
Lado Bizovičar kot Brad Pitt? FOTO: Mediaspeed

Lado je občinstvo pozval, naj ne bo plehko, saj da je blond le zunanjost, sam pa je ostal stari dobri Lado. Pri tem se je zahvalil Branku (in ga poimenoval 'moj čelavi prijatelj'), ker da lahko po novem raziskuje sebe in svoj ego. Ali mu videz nekoliko postaranega Brad Pitta ustreza, bomo videli že prihodnji teden, ko bo znano, ali se bo odločil za novo spremembo frizure.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije