ZVEZDE PLEŠEJO

FOTO: Kri na odru Pop TV! »Krvavi! Cel ples je bil okrvavljen«

Franko Bajc se je med plesno točko urezal na železni ograji.
Fotografija: Ureznina na kazalcu desne roke Franka Bajca. FOTO: voyo.si
Odpri galerijo
Ureznina na kazalcu desne roke Franka Bajca. FOTO: voyo.si

V oddaji Zvezde plešejo smo sinoči spremljali zelo čustvene plese, ki so temeljili na resničnih zgodbah posameznih plesalcev. Za dodatno začinjen večer je poskrbel tudi  Franko Bajc, ki se je med pasodoblom poškodoval na železni ograji, ki je bila del postavljene scene plesne točke.

Ko je Franko s svojo soplesalko Suzano Cigoj stopil pred žirijo, so ti opazili, da Franko krvavi. »Krvavi! Si se urezal? Roka krvavi. Ne vem, kaj je, a če bo skupaj padel, ga bomo naknadno reševali na odru,« je dejal voditelj Peter Poles. Ranjeni Franko ureznine ni želel komentirati in je dejal le, da je vesel,  da pa se je ranil že na začetku plesne točke.

Začinjen komentar

Žirant Lado Bizovičar je dodal nekoliko bolj začinjen komentar: »Končno se je začelo. Kri na plesišču! To mi delaj (smeh). Franko, vse se je začelo, ko si padel na glavo in očitno je bilo to dobro zate. Meni je bil to odličen pasodoble.«

Poles je vmes večkrat dejal, da Franko dejansko krvavi in da kri kaplja po tleh, Franko pa, kot da ni nič. »Cel ples je bil okrvavljen,« je ugotovil Poles.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije