ŠPORTNICA LETA

FOTO: Izzivalna! Takšne Ilke Štuhec še niste videli

Naša najboljša smučarka je izbrala zanimiv stajling.
Fotografija: Ilka Štuhec je blestela. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Ilka Štuhec je blestela. FOTO: Mediaspeed

Nekaj dni pred Zlato lisico, ko se bodo najboljše alpske smučarke spustile po Pohorju, so v Mariboru podelili nagrade svojim najboljšim športnikom.

Nagradi za mariborska športnika leta 2018 sta tako kot lani tudi na današnji prireditvi pripadli alpski smučarki Ilki Štuhec in tekvondoistu Ivanu Trajkoviču. Štuhčeva je bila najboljša že peto leto zapored, čeprav je večino lanskega leta po poškodbi preživela v pričakovanju nove sezone.

Županski poljub

Na podelitvi nagrad, ki sta se je med drugim udeležila predsednik OKS Bogdan Gabrovec in prvi mož Športne zveze Maribor ter podpredsednik OKS Tomaž Barada, je Ilka nagrado prejela iz rok mariborskega župana Saše Arsenoviča, ki je ob tej priložnosti naši trenutno najboljši smučarki podelil poljub.

Ilka je bila kot po navadi polna pozitivne energije in je privabljala poglede tudi zaradi svoje izzivalne oprave. Smučarka je pokazala svoje vitke noge v kratki beli srajčasti obleki z izrezanimi rameni, ki jo je dopolnila z rdečima dodatkoma – torbico in baretko, od črnega pasu pa sta se ji ob bok spuščali verigi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije