GANLJIVO

FOTO: Isaac Palma: Solze, ki sva jih delila s Patricijo, ne bodo nikoli pozabljene

Prvič je pokazal hčerko: »Tukaj me imaš, ljubezen moja! Zaljubljen sem vate.«
Fotografija: Isaac Palma. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Isaac Palma. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

Novopečeni očka Isaac Palma in njegova žena Patricija sta dobila hčerko Isabello, ki jo je dan po rojstvu Isaac pokazal na instagramu.


»Bilo je najlepših devet mesecev pričakovanja in skozi vse te mesece sem se čutil presrečen, ob novici, da bom prvič postal očka. V vsej mešanici čustev sem se spraševal, ali sem pripravljen na to veliko odgovornost, ali bom znal biti najboljši očka in dober zgled, učitelj za življenje in prijatelj svojemu otroku. Nikoli si nisem mislil, da bi lahko čutil toliko ljubezni kot v trenutku, ko sem te videl privekati na ta svet, moja lepotička. Solze, ki sva jih delila v tistem trenutku s Patricijo ne bodo nikoli pozabljene,« je zapisal Isaac.


»Tukaj me imaš, ljubezen moja! Zaljubljen sem vate, si nova in tako čista dušica in pripravljen sem dati vse, da odrasteš v dobro in srečno osebo. Že kot otroka so me učili, da z ljubeznijo in v ljubezni uspemo v vsem. Isabella, tako kratek čas te imava in že te ljubiva z vso močjo. Hvala, da si prišla v najino življenje,« je svoji hčerkici zaželel dobrodošlico.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije