LJUBEZEN PO DOMAČE

FOTO: Gašper nazorno pokazal, kako se poljublja Vildiana

Milan je dobil košarico.
Fotografija: Gašper je stegnil jezik. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Gašper je stegnil jezik. FOTO: Voyo

Jaka Hafner in Milan Tržan sta bila pred nalogo, da eno izmed svojih dam, ki se potegujejo za njuni srci, pošlje domov. A sta obema dve prekrižali načrte.

Milan je pred odločitvijo na zmenek na travnik povabil Rasemo, ki ga je zaljubljeno gledala in mu pihala na dušo, kako dobro bi skrbela zanj, pokazala pa je tudi praktično plat, ko mu je omenila, da bi dala skupaj svoji pokojnini in tako lepše živela. »Ti tvoji 'učki' kar iščejo ljubezen,« je dahnila Rasema, preden sta se strastno poljubila. Toda Milan je priznal: »Med nama ni prave kemije.«
 
Milanu je na koncu, tik preden bi razkril svojo odločitev, to olajšala Vesna in povedala, da ju ne vidi skupaj, da Milan ni človek zanjo, saj sta si preveč različna. »Želim ti iz vsega srca, da najdeš žensko za vse življenje,« je dejala in šokirala predvsem Rasemo. Irena je bila tudi presenečena, saj Vesna prej ni povedala, da želi domov.
 
Strastni poljub Vildiane in Gašperja. FOTO: Voyo
Strastni poljub Vildiane in Gašperja. FOTO: Voyo

Na posestvu bratov Hafner je za največ razburjena poskrbela Vildiana. Jaka ni vedel, da si je Vildiana ponovno premislila in je po njunem neuspešnem zmenku odločila preizkusiti ljubezensko srečo pri Gašperju. Preostale so se šalile, da lahko potem tudi k njim oziroma Jaki pride katera od Gašperjevih.

Vildiana je nato odšla Gašperja povabit na zmenek. Gašper ni imel nič proti 'zmenku preko vrste'. Priznal ji je, da ga Andreja malce duši, Vildiana pa je svoje opravičilo Gašperju zapečatila s poljubom. Gašperja je pohvalila, da se dobro poljublja, Gašper pa je z iztegnjenim jezikom pokazal, kako se poljublja ona.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije