OBUJANJE SPOMINOV

FOTO: Bratuškova se je pošalila, komentator jo je zbodel

Ministrica je objavila fotografijo iz rane mladosti.
Fotografija: Bratuškova zadnje čase veliko objavlja na spletnih omrežjih tudi iz zasebnega življenja. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Bratuškova zadnje čase veliko objavlja na spletnih omrežjih tudi iz zasebnega življenja. FOTO: Facebook

Slovenski predsednik Borut Pahor očitno dobiva konkurenco. Ne sicer v boju za predsedniško mesto, a vseeno prihaja iz političnih vrst. Medtem ko je Pahor doslej veljal za slovenskega politika, najbolj veščega kar se tiče spletnih omrežij, mu zadnje čase kar hudo konkurenco predstavlja prva predsednica slovenske vlade Alenka Bratušek.

Nekdanja premierka, sedaj pa ministrica za infrastrukturo, pogosto objavlja fotografije ne le z delovnih obiskov, ampak tudi iz zasebnega življenja. Ena zadnjih takšnih fotografij sega v čase, ko je še kot majhna čofotala na morju skupaj s svojo mlajšo sestro.

Ob tem se je Bratuškova pošalila, da je bila fotografija, na kateri sta dve majhni navihani deklici, posneta pred »par« leti. Ministrica bo naslednje leto srečala abrahama, zato je jasno, da je bila fotografija na otoku Lošinj na plaži Zabodarski posneta pred malce več kot nekaj leti, kar je eden izmed komentatorjev izkoristil in napisal, da je bila narejena leta 1825. Vsekakor pa se je večina strinjala, da sta sestrici na njej zelo simpatični.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije