VSI GOVORIJO O NJEJ

FOTO: Američani ponoreli, kriva je vroča mama Luke Dončića

Objavljeno 22. junij 2018 09.41 | Posodobljeno 22. junij 2018 12.32 | Piše: P. Pa.
Nekdanja manekenka in plesalka je pritegnila ogromno pozornosti. 
Luka in Mirjam. FOTO: Facebook
Pretekla noč je bila za Luko Dončića nadvse pomembna, a Luka ni bil edini, ki je pritegnil pozornost ameriških medijev. Mnogi so se razpisali tudi o njegovi mami Mirjam Poterbin, ki ga je po mnenju nekaterih na izboru celo zasenčila. O mladostni in brezhibno urejeni Mirjam so pisali v superlativih, nekateri pa so jo celo zamenjali za njegovo dekle.

Mirjam, njen partner in babica Milena so sedeli za mizo ob Luki, ko so poklicali njegovo ime in mu med prvimi čestitali za izjemen dosežek. Ko so se kamere približale Mirjam, pa se je na twitterju začela prava evforija.


»Njegova mama je mlajša od Jennifer Aniston,« se je glasil eden izmed zapisov, drugi so dodajali, da so Slovenke v Ameriki zdaj po odstotku gotovo najlepše v Združenih državah.

Chelsea je na twitterju zapisala, da so po tem posnetku zagotovo začeli vsi iskati in brskati za fotografijami Lukove mame.


»Lukova mama je tako vroča, da njegovega očeta, ki je bil profesionalni košarkar, sploh niso omenili,« pa je zapisal Matt from the L.


»Stoodstotno sem bil prepričan, da je to njegovo dekle,« pa je dodal Eric Rosenthal. Izpostavili so tudi, da je Sonya Curry dobila konkurenco.  Na instagramu se je oglasila tudi Anamaria Goltes, Dončićevo dekle, ki ga ni spremljala na izboru v New Yorku. Objavila je le Lukovo fotografijo in pripisala, da je ponosna nanj. 

image
Nanj je ponosna tudi Anamaria. FOTO: InstagramDeli s prijatelji