ZALJUBLJENA

Eva Irgl nič kaj skromna: novemu fantu predlagala tole (VIDEO)

Objavljeno 22. februar 2020 08.09 | Posodobljeno 22. februar 2020 08.17 | Piše: N. Č.

Davor Božič je poslanko SDS navduševal že v mladosti.

Eva Irgl. FOTO: Matija Sušnik
Potem ko je po slovenskih medijih završalo, da je poslanka SDS Eva Irgl znova zaljubljena, zdaj to razkrivajo tudi objave na družbenih omrežjih.

Te dni je 43-letna Eva na facebooku objavila 25 let star videospot svojega novega fanta Davorja Noela Božiča, ki je leta 1994 posnel pesem Ana. »Počutim se nostalgično,« je zapisala. Davor v omenjeni pesmi ne le poje, temveč tudi zapleše s Katarino Čas, ki v spotu nastopa kot baletka. Njun skupni ples pa je nadvse nežen in nabit s čustvi ...


Na Evino objavo se je odzvala Davorjeva polsestra Pika Božič, ki je pred leti končala pevsko kariero. Predlagala je, da bi Davor lahko še letos aktualiziral staro pesem in jo naslovil z Eva. »Lahko naredi preobrazbo pesmi Ana v verzijo 2020 z naslovom Eva. Zlogov je enako,« je zapisala Pika Božič. Evi je bila ideja všeč. »Dobra. Mu bom predlagala,« je odgovorila.

image
Eva Irgl je svojo srečo našla v glasbeniku Davorju Božiču. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Ali se je Eva dogovora, da bo svojemu dragemu predlagala, naj napiše pesem z naslovom Eva, res držala, ni razkrila. A pozorno bomo spremljali, ali se bo Davor po dolgih letih zatišja res vrnil na slovensko glasbeno sceno.

Poslanka je, kot kaže, srečna v objemu Davorja, s katerim sta tudi dolgoletna prijatelja. Ta je v devetdesetih letih nastopal kot glasbenik, plesalec, igralec in televizijski voditelj. Danes naj bi se ukvarjal s psihoterapijo in z ambientalno glasbo.

Zaljubljencema želimo, da njuna ljubezen v traja v nedogled.
Deli s prijatelji