NOŽ V HRBET

Ema po koncu šova še enkrat dobila nož v hrbet

Pogovarjali smo se z Emo, ki je razočarana zapustila Milanovo kmetijo.
Fotografija: Razočarana Rasema. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Razočarana Rasema. FOTO: Pop TV

Pogovarjali smo se z Rasemo (Emo) Begulić, ki se je v šovu Ljubezen po domače borila za srce Milana Tržana. V prejšnji oddaji, ko je sporočil odločitev, da se je odločil za Ireno, kljub temu da je veliko upanje dajal obema, se je Ema povsem sesula. V solzah je zapustila kmetijo, pred odhodom pa je Milanu povedala tudi par krepkih. 

Od konca snemanja šova je minilo že kar nekaj mesecev. Kako ste?
Super sem, super.

Rasema Ema Begulić, Ljubezen po domače. FOTO: Tadej Bernik, www.photoforyou.si,
Rasema Ema Begulić, Ljubezen po domače. FOTO: Tadej Bernik, www.photoforyou.si,
Je kaj novega na ljubezenskem področju?

Nič. Veste, kako je. Jaz nikamor ne hodim, meni pa nihče ne potrka na vrata (smeh).

Potem ko vas je Milan izločil iz šova in izbral Ireno, ste bili precej strti. Ste mu v tem času odpustili?
Z njim nimam nobenega kontakta.

Kaj pa z Ireno?
Z njo sem imela, ampak razmišljam, da ne bi imela več, ker vidim, da piše marsikaj (na facebooku op. p.) o debelih. Že v oddaji me je stalno poniževala, da sem debela, da drnjoham in njega (Milana) žalila, da je kot Hitler, sebe pa je izpostavljala. Ampak sem si rekla, ajde, to je samo šov, zakaj bi bila skregana z njo? Ko smo končali, sem jo peljala tudi domov v Portorož, kjer sem tudi prespala.

Ne vem, to ni mi všeč. Na facebooku je objavila debele noge in riti, zraven pa zapisala: »Pršuti na obali že zorijo.« To še ni vse … Jaz imam umetne trepalnice in umetne nohte. Pač imam sebe rada, to mi je všeč. Ne pijem, ne kadim, ne pijem kave, denar pač porabim za parfum in za take stvari. In če komu to ni všeč, mu ni tega treba pisati na facebooku z velikimi črkami. 
Skratka, to mi ni všeč in razmišljam, da to blokiram. Boljše, da takšnih stvari ne vidim, saj se potem samo sekiram, ker vem, da je namenjeno meni.

Torej sta se z Ireno še videvali po koncu snemanja?
Seveda, šla sem k njej na morje, tudi ona je bila tri dni pri meni, v Ljubljani sva se družili. Dala mi je tudi nekaj oblek za v Bosno, ker jih njene hčere niso več potrebovale. Igrala je, da je moja prijateljica, na koncu pa tako ... To mi ni všeč, oba sta zahrbtna, oba sta lažnivca. Jaz sem pač tak človek, da povem tako, kot je. Včasih mi gre kar na jok. Kako lahko spiš in ješ pri meni, jaz pri tebi, družimo se, na koncu pa tako … ne vem. Ljudje smo različni. Eni so debeli, drugi so suhi, eni invalidi, drugi slepi. Jaz vse sprejmem. Poniževanja pa ne prenesem.

Kot nam je še pojasnila Ema, nikakor ne želi, da bi se komu smilila. »Pričakujem le poštenost in iskrenost,« ostaja skromna, vendar brez dlake na jeziku. Nad ljubeznijo pa tudi po koncu šova ni obupala. Kot je poudarila, ne more iz svoje kože in ostaja zvesta sebi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije