EMA KURENT ZNOVA O INVALIDIH

»Ema ne se jeziti, tako je, tako mora biti, ti parkirišči morata biti«

Razpisala se je tudi o dodatni ograji na meji.
Fotografija: Ema Kurent. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Ema Kurent. FOTO: Dejan Javornik

Astrologinja Ema Kurent je pred meseci razdelila Slovence na tiste, ki so se strinjali z njenimi zapisom o tem, kako ni pravično, da imajo invalidi pred nekaterimi ustanovami posebna parkirna mesta, ki da so po večini prazna, medtem ko ostali zaman iščejo prostor za parkiranje svojega avtomobila, in ostale, ki so bili nad tem zapisom ogorčeni.

Po plazu kritik je Kurentova za nekaj časa temo o parkirnih mestih za invalida dala na stran, zdaj pa se je ponovno oglasila. Luna v ovnu v povezavi z retrogradnim Merkurjem naj bi poskrbela, da se bomo bolj jezili in Kurentova je napovedala, da se bo popoldne jezila, ker bo »za bežigrajsko knjižnico iskala prostor za parkirat, parkinga namreč nimajo, sta pa tam dve ogromni parkirišči za invalide, ki sta vedno prazni. Ampak, si bom dopovedovala, Ema ne se jezit, tako je, tako mora biti, ti parkirišči morata bit, čeprav vedno samevata in bi lahko vsaj enega sprostili za navadne državljane, bom se probala znajt. Ma ni vrag da se me ne bi enkrat prijelo, in bom kimala, kot vse druge ovce, da je vse v najlepšem redu. Ker če pisnem naglas, bo spet cela Slovenija dejala, da se jezim na invalide. Ampak seveda se ne, jezim se le na ta sistem, v knjižnici je vedno najmanj 10 ljudi, parkinga pa niti enega. Mogoče se pa motim in imajo kakšnega, ki je seveda vedno zaseden, jih bom vprašala...«

Ema Kurent o parkirnih mestih za invalide. FOTO: Zajem Zaslona
Ema Kurent o parkirnih mestih za invalide. FOTO: Zajem Zaslona


Nekaj ur za tem pa se je ena najbolj znanih slovenskih astrologinj razpisala še o novici, da namerava slovenska vlada na svojo južno mejo zaradi nezakonitih imigracij postaviti še 40 kilometrov ograje. »Ponudnik mora biti sposoben postaviti vsaj 100 m ograje na teden. To pomeni 5200 m na leto oziroma vseh 40 km v sedmih letih in pol. Ma nemoj, do takrat bo v Schengnu že Albanija, ne le Hrvaška - ta bi morala biti menda že drugo leto. A bodo potem tistih pet kilometrov, ki jih bodo letos postavili, prestavili dol na mejo s Srbijo? Ali kako? Imate kakšno idejo, pojasnilo? ;) :D Ali morda jaz kaj narobe razumem?« se je spraševala.

Ema Kurent o ograji na meji. FOTO: posnetek zaslona
Ema Kurent o ograji na meji. FOTO: posnetek zaslona

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije