VELIKI PREOBRAT

Ekskluzivno! Junaka iz Ljubezni po domače bosta zibala

Tega pa niti najmanj nismo pričakovali.
Fotografija: Prijavila se je h Gašperju, končala pri Jaki? FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Prijavila se je h Gašperju, končala pri Jaki? FOTO: Pop TV

Priljubljeni šov Ljubezen po domače je v polnem razcvetu, zato mnogi že nestrpno ugibajo, kako se bo končal boj za srca junakov, ki so se odločili, da bodo srečo za iskanje sorodne duše poskusili na televiziji. 

Ker pa je Slovenija majhna, Škofja Loka pa tudi, je toliko bolj pričakovati, da se dobre novice hitro razvedo.

Kandidatka iz šova je noseča

...
...
Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah je ena od udeleženk šova, ki se je podala na domačijo bratov Hafner, že v veselem pričakovanju. Da, prav ste prebrali: 26-letni Jaka bo v začetku poletja postal očka.

Verjetno se sprašujete, kdo je kandidatka, ki je osvojila srce Jake. Če ste mislili, da je to Saška, v katero je na začetku šova mladenič zaljubljen, se motite. Njegovo srce naj bi po navedbah našega vira osvojila 26-letna Ana Podobnik iz Nakla, ki se je sicer v šov prijavila k Jakovemu bratu Gašperju. A očitno je ta ni najbolj navdušil, saj se je na koncu podala v objem mlajšega brata.
Ana Podobnik naj bi bila noseča. FOTO: Pop Tv
Ana Podobnik naj bi bila noseča. FOTO: Pop Tv

Ana je ob prihodu v šov razkrila, da sta v partnerskem odnosu zanjo pomembna zaupanje in iskrenost. Zaveda se, da je življenje na kmetiji težko, saj je vedno veliko dela, a pozitivno plat vidi v živalih, ki jih ima zelo rada. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije