NAGRADNA AKCIJA

Bajaga vas vabi na koncert

Med bralce bomo razdelili šest medijskih vabil za udeležbo na koncertu Bajage, ki bo 19. 12. v Ljubljani.
Fotografija: Glasbeno kariero je Bajaga začel leta 1974 kot pevec zasedbe TNT. Leta 1978 je bil povabljen v Ribljo Čorbo in tam kot kitarist deloval do leta 1984. FOTO: Bajaga (uradna stran)
Odpri galerijo
Glasbeno kariero je Bajaga začel leta 1974 kot pevec zasedbe TNT. Leta 1978 je bil povabljen v Ribljo Čorbo in tam kot kitarist deloval do leta 1984. FOTO: Bajaga (uradna stran)

Za veseli december bodo v Kurzchlussu na svoj račun prišli vsi ljubitelji rocka, za kar bo poskrbel ikonični pevec, kitarist in avtor Bajaga s svojo spremljevalno zasedbo Instruktori.

59-letni Beograjčan Momčilo Bajagić-Bajaga po več kot treh desetletjih s svojo skupino še vedno najde pot do src mnogih generacij, kar dokazujejo redno razprodane dvorane na celotnem območju nekdanje skupne države. Brezčasni hiti, kot so Tišina, Ti se ljubiš (na tako dobar način), Plavi safir, Muzika na struju, Tamara, 442 do Beograda in številni drugi, so le nekateri, ki jih redno vključujejo v svoj repertoar nastopov. Nanizali so več kot 2500 koncertov in prodali preko tri milijone nosilcev zvoka, kar je za današnje razmere v glasbenem svetu nepojmljivo.

Predstavlja novi album

Lani so po šestletnem diskografskem premoru izdali svoj 12. studijski album z naslovom U sali lom, na katerem so svoje oboževalce obdarili z devetimi novimi skladbami (in bonus skladbo Kad mesec prospe rekom srebra sjaj), pod katere se je v večini kot avtor podpisal prav Bajaga. Navdiha mu v vseh letih ustvarjanja ni zmanjkalo, sam pa pravi, da brez svoje spremljevalne zasedbe prekaljenih glasbenikov uspeh ne bi bil zagotovljen. 

Obvestilo uredništva: nagradna igra je zaključena. Srečni dobitniki so:

  • Janez K., Ribnica
  • Biljana Đ., Kranj
  • Jože L., Ljubljana

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije