NEZGODA

Drugi rojstni dan se je končal na urgenci

Hči radijca Uroša Bitenca in njegove Antee je imela manjšo nezgodo. Mamica je razkrila, da je dveletna deklica padla med praznovanjem.
Fotografija: Urošu se je v operacijski sobi trgalo srce. FOTO: FACEBOOK
Odpri galerijo
Urošu se je v operacijski sobi trgalo srce. FOTO: FACEBOOK

Da nesreča nikoli ne počiva, se je pred nekaj dnevi prepričal radijec Uroš Bitenc, ki si bo rojstni dan svoje edinke, dveletne Ule Sijaj, zapomnil za vse večne čase. Praznovanje se namreč ni odvijalo po načrtih, saj je deklica pristala na urgenci, je razkrila njena mama Antea Mramor Bitenc.

Urošu se je v operacijski sobi trgalo srce. FOTO: FACEBOOK
Urošu se je v operacijski sobi trgalo srce. FOTO: FACEBOOK

»Pa je bila res divja dvojka. Naše rajanje za Ulin drugi rojstni dan se je končalo na urgenci. Vse je bilo tipi, topi, tik pred tortico in pesmico pa se je pogumnica zapodila za balonom, pozabila, da sedi na klopci, in z glavo udarila v rob mize. Presekana arkada,« pravi Antea.

Deklico so za prvo silo oskrbeli, da je lahko upihnila svečki in pojedla kos torte, nato pa sta jo oče in mama odpeljala na urgenco, kjer se je po Antejinih besedah začela prava zabava.


»Na urgenci je bila brutalna gužva, da so nas sploh poklicali, smo čakali dve uri, potem pa še več kot eno uro na sprejem v operacijsko. Ula je bila carica, čakanje je sploh ni motilo, zamotila se je, igrala, pogovarjala. Kaj se je dogajalo med šivanjem, pa raje sploh ne bi opisovala. Takšen otroček še ne razume, kaj se dogaja in da mu poskušajo samo pomagati, meni in Urošu pa se je trgalo srce,« še pove Antea in doda, da sta z Urošem bogatejša za življenjsko izkušnjo, ob kateri sta se zamislila nad tem, kaj vse ju še čaka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije