Dremljeva očetu razkrila ponudbo moške revije: Prestara si za to

Pevka je radijskemu voditelju razkrila marsikaj.
Fotografija: Šlo je za potegavščino. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Šlo je za potegavščino. FOTO: Instagram

Robert Roškar je eden tistih radijskih voditeljev, ki slovenske zvezdnike pogosto postavlja pred dileme. Njegova vprašanja so neposredna in v večini primerov se je težko odločiti za en odgovor. Gostil je že številne estradnike, tokrat pa je na vroči stol sedla pevka Rebeka Dremelj.

Pevka je že 21 let s svojim možem Sandijem, s katerim imata tudi dve hčerki. Nikoli pa ni dokončala tetovaže na prstancu v znak te zveze. Roškarju je razkrila, da jo je tetoviranje na prst tako bolelo, da ni zdržala do konca, zato ima na roki nedokončan tatu. Po Roškarjevem komentarju, da je imela srečno roko pri izbiri partnerja, se je Dremljeva kar malo ujezila in rekla, da je imel srečo njen dragi. Razkrila je, da je prava gospodinja, edino hišno opravilo, ki ga ne opravlja, je likanje perila. 

Povedala je tudi, da jo njen dragi sem pa tja opozori, da ima kakšno kilo preveč in ji reče: »Kaj mami, a se malo trese tukaj?« 

Rebeka je morala klicati tudi svoje starše in jih vprašati, kaj si mislijo o tem, da bi se slekla za Playboy. Oči ji je brez dlake na jeziku povedal, da je prestara za takšen podvig. Kljub njenemu prepričevanju ji je dejal, da ima verjetno kaj bolj pametnega povedati, kot da se fotografira za moško revijo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije