Dončićeva Anamaria, kot je nismo vajeni (FOTO)

Lepotica je ustvarila svojo kolekcijo oblačil, nanjo je nadvse ponosna.
Fotografija: Luka jo pri njenih projektih podpira.
Odpri galerijo
Luka jo pri njenih projektih podpira.

»Rada imam cilje v življenju in vedno težim k postavljanju novih. Mislim, da se lahko v tem svetu zelo hitro izgubiš, zato se mi zdi pomembno, da se vsak dan posvečamo sebi. Da uresničujemo svoje želje, cilje, da smo srečni sami s sabo,« je o svojem razmerju s košarkarskim zvezdnikom Luko Dončićem povedala lepa Anamaria Goltes, ki je lani v Ameriki, natančneje v Dallasu, podpisala pogodbo z eno vodilnih manekenskih agencij.

Lepotica, čeprav se je v Ameriko preselila k svojemu srčnemu izbrancu, ni opustila svojih sanj in pridno študira na ekonomski fakulteti, poleg tega pa se v njeni glavi ves čas porajajo ideje, in naposled je z eno od njih le zaplula v podjetniške vode. Anamaria je že večkrat poudarila, da si želi ustvariti nekaj svojega, saj si ne želi, da bi ljudje mislili, da živi izključno na plečih svojega zvezdniškega fanta.

Te dni je sledilcem na instagramu namignila, da je zaplula v modne vode, a nekoliko drugače, kot smo tega vajeni pri njej. Lepotici so se končno uresničile sanje, njen najnovejši projekt je oblikovanje modne linije športnih oblačil, a Anamaria o njem še ne želi razkriti podrobnosti. 
Ustvarila je kolekcijo športnih oblačil. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
Ustvarila je kolekcijo športnih oblačil. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije