TRUPLO

Dončić in Gorenjakova zvezdi kriminalke

Druga sezona nas popelje pred željo po maščevanju. Za neizbežno katastrofo so poskrbeli znani liki in zvezdniški obrazi.
Fotografija: Ekipi sta se pridružila Saša Dončić in Chorchyp. FOTO: URŠA PREMIK
Odpri galerijo
Ekipi sta se pridružila Saša Dončić in Chorchyp. FOTO: URŠA PREMIK

Ob koncu vročega poletja, 30. avgusta, na veselje oboževalcev kriminalne serije Truplo na Voyo prihaja druga sezona uspešnice, ki je postala v slovenskem prostoru sinonim za komedijo, dramo, nekonvencionalnost in podiranja tabujev. Njeni producenti Sanja Raičević, Luka Štigl in Sebastjan Oblak izpostavljajo: »Druga sezona je po navadi potrditev, da si prvič naredil nekaj dobro in da si dobil še eno priložnost, da pokažeš še kaj boljšega in še več. Letos smo razširili obseg epizod z osem na deset in igralsko zasedbo, imamo sedem novih likov.« Spomnimo, da je bil motiv prve sezone znameniti citat, da je najboljši umor tisti, za katerega nihče ne ve, da je bil umor. Začetek druge sezone je v znamenju soočenja, da ima vsako dejanje posledice, in tega se bodo še predobro zavedali junaki. Eno leto po dogodkih, ki so zaznamovali prvo sezono, jih je ujela preteklost in čas je, da se računi poplačajo.

Okrepljena zvezdniška ekipa

Črt Lipnik, Jan Kok, Jan Hrušovar, Aleksandar Repić, Sanja Raičević, Edin Latić, Vesna Kuzmić, Robert Prebil bodo željni maščevanja, pridružujejo pa se jim zveneča imena Saša Dončić, Tina Gorenjak, Gorka Berden, Tibor Baiee, Chorchyp in priljubljeni Pero Martić. In kako so se ti znašli v igralskih vlogah? Za nekdanjega vrhunskega košarkarja in očeta Luke Dončića Sašo je bilo snemanje prav posebna in edinstvena izkušnja: »Spoznal sem te majhne čarobne trike za kamero, da je vse, kar se dela, videti nekoliko drugače na televiziji oziroma v kinu. Celotno snemanje mi bo ostalo v zelo lepem spominu. Saj veste, prvega se nikoli ne pozabi,« pravi v smehu.
Nastopila bo tudi Tina Gorenjak. FOTO: URŠA PREMIK
Nastopila bo tudi Tina Gorenjak. FOTO: URŠA PREMIK

Pero Martić, polovička zabavnega vlogerskega dvojca Pici in Pero, ob tem dodaja: »Z ekipo smo se takoj ujeli. Energija v zakulisju je bila pozitivna in vesel sem, da sem lahko bil del te ekipe.« Niti profesionalni borec borilnih veščin Chorchyp ni mogel skriti navdušenja: »Ob povabilu k sodelovanju sem bil počaščen. Vedno sem si želel igrati v slovenski seriji, kjer imaš lahko malce bolj proste roke in so stvari nekoliko bolj razgibane,« je povedal.

Kot zanimivost naj dodamo, da so serijo posneli v 26 snemalnih dnevih, 23 v Sloveniji in treh v tujini. Poleg tega bomo v drugi sezoni videli najdaljši koreografiran pretep na slovenski televiziji, v prizoru zadnje epizode pa bomo na finalnem obračunu videli kar 12 igralcev. Ustvarjalci napovedujejo, da bo šlo za bitko kot v Igri prestolov. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije