OBLETNICA

Damjan Murko izlil čustva

Objavljeno 03. maj 2019 17.32 | Posodobljeno 03. maj 2019 20.46 | Piše: T. V.

»Edina, ki je v vseh teh letih čutila moje ustnice.«

Njegove ustnice so namenjene le ženi. FOTO: Facebook
Štajerski slavček, kot sebi pravi Damjan Murko, in njegova žena Maja slavita že 11. obletnico poroke. Zakonca spomine na poročne zaobljube te dni obujata na romantičnem Bledu, kjer jima družbo dela šestletni sin Tiar.

Lani je mojster samopromocije svoji boljši polovici za obletnico poroke podaril ljubezensko pesem Ne zaklepaj vrat srca, letos pa ji je namenil čustven zapis. 

»Enajst let je že minilo od tega velikega dogodka, pa so spomini še zmeraj živi, kot bi bilo včeraj. Na današnji dan sem svoje srce pred bogom in ljudmi podaril edini ženski v svojem življenju. Edina, ki je v vseh teh letih čutila moje ustnice, moje telo in mojo dušo. Vso mojo jezo, hrepenenje, trenutek nemoči in razočaranja, veselja in radosti. Vse, kar si pod stavek 'Ti si duša moje duše' lahko predstavljaš. Skupaj sva šla čez nebesa in pekel in skupaj že enajst let dokazujeva, da zmoreva. Ne samo zato, ker želiva, ampak tudi zato, ker sanjava še zmeraj iste sanje. Ne ustavi naju nič, saj je čustvo, ki se začne na L in konča na N, tako močno, da nikoli ne mine, se ne stara in se ne ponaša. Zato sva midva eno in tako bo do konca najinih dni. Tudi vam želim, da vam je dano najti drugo polovico duše in občutek pripadnosti nekomu,« je tudi drugim zaželel srečo v ljubezni.

Deli s prijatelji