VIDEOSPOT

Challe Salle pred največjo preizkušnjo (VIDEO)

Vrhniški raper je želel kljub trenutni situaciji razveseliti svoje oboževalce. Priljubljeni glasbenik letos praznuje deseto obletnico kariere.
Fotografija: Glasbenik letos praznuje 10-letnico kariere. FOTOGRAFIJE: DOMEN JANČIČ
Odpri galerijo
Glasbenik letos praznuje 10-letnico kariere. FOTOGRAFIJE: DOMEN JANČIČ

Challe Salle je bil eden prvih domačih glasbenikov, ki so nagovorili svoje sledilce, naj zaradi situacije s covidom-19 ostanejo doma. Njegov video si je na družabnih omrežjih do zdaj ogledalo več kot 200.000 ljudi. Priljubljeni glasbenik se zaveda, da ima ogromen vpliv na svoje poslušalce, predvsem na mlade, zato čuti določeno odgovornost. Odgovornost po njegovih besedah pomeni tudi to, da v obdobju karantene ustvarjaš novo glasbo, zato nam priljubljeni glasbenik po poletni uspešnici Jackpot predstavlja novo pesem Pariz.

»Kljub trenutni situaciji sem se odločil, da bom izdal nov videospot, ki je bil seveda posnet pred karanteno. To je bila velika preizkušnja, saj gre za moj največji projekt do zdaj, kar se lahko opazi tudi pri kakovosti glasbene in videoprodukcije. Trudil sem se nadgraditi svoj stil in ustvariti nekaj modernega in osvežilnega za našo sceno. Pariz je energična pesem v reggaetonu in hiphop stilu, vendar je zapakirana malo drugače, kot je bila publika vajena do zdaj. Govori o ljubezni med dvema, ki sta čisto nasprotje, med njima pa se prepleta nevarna kemija. Rdeča nit je mesto Pariz – svetovna prestolnica romantike z edinstveno kulturo in umetnostjo, ki očara vsakega. Zaradi ljubezni bi storil vse in šel kamor koli, samo da sva skupaj. A tudi če ostaneva doma, nama nič ne manjka,« pravi vrhniški raper. Zaupal nam je, da je za glasbeno produkcijo tokrat poskrbel izkušeni producent Željko Mladenović, ki se je v zadnjih letih podpisal pod vrsto uspešnic v tujini. Challe Salle letos praznuje deset let glasbene kariere, Željko pa je bil njegov producent vse od začetka. Po večletnem premoru sta se znova povezala in pripravljata nov album ob obletnici mladega raperja.



Pri produkciji je sodeloval nadarjeni pevec in producent Luka Radaković - Rale, ki je s Challetom v preteklosti že posnel več pesmi. Za videospot je poskrbela ekipa Squareme, s katero je glasbenik sodeloval že petič. Režiser Luka Štigl in direktor fotografije Sebastjan Oblak sta ustvarila vrhunski izdelek, ki se brez težav primerja z moderno produkcijo videospotov v tujini. Snemanje je potekalo v Narodni galeriji in na heliportu v Lescah, v kadrih pa lahko opazimo tudi simpatično mladenko Živo Teršek.


Ob izidu novega videospota nas je še zanimalo, kako potekajo njegovi dnevi v karanteni. »Čeprav sem doma, imam še vedno veliko dela in poskušam svoj čas čim bolj kakovostno izkoristiti. V stanovanju imam glasbeni studio, tako da lahko ustvarjam in delam na novih projektih. Kljub temu moram priznati, da močno pogrešam svoj bend, koncerte in publiko. Poleg glasbe s podjetjem Izstop ustvarjamo novo spletno stran in trgovino, v kateri se bodo prodajala moja oblačila. S podjetjem Kopija-Nova ustvarjamo novo linijo mojih šolskih potrebščin, ki bo izšla pred poletjem, tako da je kar pestro. Seveda nisem pozabil na šport, vsak dan se odpravim na trening v naravo ali k prijatelju v garažo, kjer ima naprave za fitnes. Zvečer si rad ogledam kakšen film ali v roke vzamem knjigo, zdaj berem Novo zemljo Eckharta Tolla. Imam pa tudi to srečo, da ne živim sam,« za konec pove priljubljeni glasbenik. 
V videospotu se je ob njem znašla Živa Teršek.
V videospotu se je ob njem znašla Živa Teršek.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije