Challe Salle do ušes zaljubljen v hrvaško manekenko

Ljubezen ne pozna meja. To so slovensko-hrvaško-srbski pari.
Fotografija: Challe 'ma rad Hrvatico. FOTO: Igor Modic, Delo
Odpri galerijo
Challe 'ma rad Hrvatico. FOTO: Igor Modic, Delo

Pravijo, da so slovensko-hrvaški odnosi na najnižji mogoči ravni. Morda politični, vendar za medosebne tega zagotovo ne bi mogli trditi. Razlogov je namreč več kot dovolj. 

Aki Rahimovski; Makedonec, ki bo morda kmalu Slovenec. FOTO: IGOR MODIC
Aki Rahimovski; Makedonec, ki bo morda kmalu Slovenec. FOTO: IGOR MODIC
Začnimo z najnovejšim. In sicer pevcem hrvaške skupine Parni valjak, Akijem Rahimovskim, Makedoncem s stalnim naslovom v Zagrebu. Pevec Aki je namreč vnovič postal oče. Kot je potrdil za medije, sta s 27 let mlajšo Slovenko iz Novega mesta, medicinsko sestro Barbaro Vesel, dobila hčerko. Hrvaški mediji dodajajo, da je punčki ime Antonija, rodila pa se je že pred nekaj meseci. Rahimovski naj bi se zaradi hčerke tudi preselil v Slovenijo. Glede državljanstva pa za zdaj še ne ve. Menda; ni pa izključeno, da ne bo poskusil.
Daniel Popović - Džuli živi s Slovenko in bi rad bil Slovenec. FOTO: CNC
Daniel Popović - Džuli živi s Slovenko in bi rad bil Slovenec. FOTO: CNC

Podobno kot Hrvat s srbskimi koreninami Rade Šerbedžija, ki ga že ima!
Skupno je za Rahimovskega Antonija tretji otrok. Od prej ima 38-letnega Kristijana, ki je prav tako glasbenik, in hčerko Edine.

Ćorba s Slovenko, Challe s Hrvatico

S Slovenko živi tudi malce pozabljeni estradnik, ki je našo nekdanjo državo Jugoslavijo zastopal na Evroviziji z uspešnico Džuli. Daniel Popović že vrsto let namreč živi s Sašo Popović, ne glede na vse pa ostaja absolutni rekorder prodanih plošč ​nekdanje založbe Jugoton z albumom Bio sam naivan, na katerem je bila tudi Džuli. Izšla je v 717.166 primerkih, poleg tega je izšla singel plošča z evrovizijsko pesmijo v 80.883 primerkih. Tudi ta je bila razgrabljena. »Z velikim veseljem bi znova stopil na evrovizijski oder in na izboru za Pesem Evrovizije zastopal Slovenijo,« pravi in dodaja, da si želi pridobiti slovensko državljanstvo.

Mimogrede: slovenski predstavniki na evrovizijskem odru so svoje glasbene izdelke prodali v nekaj sto primerkih; no, kakšen tudi v nekaj tisoč, med najuspešnejšimi pa je bila po nekaterih podatkih ​Nuša Derenda, ki pa je zaradi »takšnih in drugačnih« razlogov zamudila priložnost, da bi pesem Energy »za velik denar« prodala v Južni Afriki.

Slovensko državljanstvo si želi, vsaj tako je slišati po estradnih hodnikih, pevec srbske rock skupine Riblja čorba Bora Đorđević, ki je postal prebivalec Ljubljane in redni obiskovalec nekega lokala v Šiški. Sivolasi rocker si je pri šanku kupil tudi majico z logom in napisom lokala ter potem v njej gostoval v šovu na srbski televiziji.

Hrvaški lepotni kirurg s Slovenko

Priljubljeni raper Challe Salle (Saša Petrović) je že nekaj časa do ušes zaljubljen v svojo izbranko, hrvaško manekenko Yvonne Srdoč, ki je nastopila tudi v njegovem videospotu Lagano. Čeprav o ljubezenskem življenju ne govori, se z lepo plavolasko, ki se ukvarja s fitnesom in glasbo, večkrat pokaže z roko v roki, opazili smo ju tudi že v objemu v središču prestolnice. Vedno pa jo predstavi kot svojo spremljevalko.

Slovenko ima tudi priznani hrvaški lepotni kirurg, pri katerem so si obraz in telo že popravile številne Slovenke, menda je poskrbel tudi za nekaj korekcij pri Melanii TrumpSiniša Glumičić. Metka Glumičić se je včasih pisala Hajnc.
Kakor koli; ko gre za meddržavno ljubezen, ni ovir, ko pa je to treba javno povedati in pohvaliti ali enega ali drugega, nastopijo težave. Pa naj to razume kdor koli kakor koli hoče. In želi. Pa saj tudi najnovejši hrvaški predsednik Zoran Milanović se je rad pohvalil, da je najraje na kremšnite hodil na slovenske Mokrice, zdaj, ko je predsednik, pa mu tiste iz Samobora bolj teknejo.
Andrej Plenković, hrvaški premier FOTO: REUTERS
Andrej Plenković, hrvaški premier FOTO: REUTERS

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije