DOBRODELNA AKCIJA

Brutalna preizkušnja za Deželaka: hotel je odnehati, ko se je zgodilo (VIDEO)

Miha Deželak bo že šestič zbiral sredstva za otroke.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Radijski voditelj Miha Deželak se je letos ponovno odpravil na dolgo pot po Sloveniji, da bi zbral sredstva za otroke v socialni stiski. Letošnja odprava pa se je začela s šokantnim razkritjem prevoznega sredstva, ki to sploh ni bilo. Namesto kolesa so Miha zaprli v napihljivo kroglo, ki je sicer namenjena 'zorbingu'. V ogromnem balonu brez zraka se je nejevoljen odpravil na pot, vendar o dosegi cilja ni bil povsem prepričan. Ekipa ga je bodrila, naj vztraja, on pa je zlezel iz napihljive krogle, saj je moral priti do zraka. S solzami v očeh je dejal, da se mu zdi naloga praktično nemogoča.
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Bil je že na tem, da odneha, ko so se mimo pripeljali trije sodelavci, Anja Ramšak, Denis Avdić in Jana Morelj, ter mu predali kolo, ki je prilagojeno tako, da dve osebi lahko kolesarita vzporedno. Deželaku se je izrisal nasmeh do ušes.
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Pomirili pa so se tudi ljudje, ki nad žogo za zorbing (zorbanje ali kotaljenje v napihljivi krogli ali zorbu) niso bili niti najmanj navdušeni. Na facebooku so na Radiu 1 zapisali, da naj vsi ohranijo mirno kri, saj naj bi šlo le za šalo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije