KRUTO

Aneta brez milosti, solze Zdenke: Tako ga pogrešam

Objavljeno 13. november 2018 21.29 | Posodobljeno 14. november 2018 08.38 | Piše: T. V.

Trepetajo, koga bo izbral Franko

Zdenka je bila neutolažljiva. FOTO: Pop TV
Čeprav je Franko masiral sotekmovalke v Kmetiji, pa mu to ni dosti pomagalo. Prejel je največ kamenčkov, čeprav je Aneta lobirala, da bi sotekmovalci poslali njo v areno, saj je načrtovala, da si bo za sotekmovalko v igri na izločanje izbrala Zdenko. Hkrati naj bi se bala, da bo Franko, če bo največ kamenčkov prejel on, za v areno izbral njo. Na vprašanje voditeljice Natalije, ali si Aneta želi ostati na posestvu, se je oglasila Zdenka, kar pa Aneti ni bilo všeč in jo je nahrulila. A to je bil šele začetek besednega napada, ki ga je bila od Anete deležna Zdenka.
 
image
Franko bo ponovno v areni. FOTO: Kmetija
Ob kosilu je namreč sledil grd prepir. Aneta je bila jezna na Zdenko, češ da ji ni nič pomagala pri pripravi kosila. »Veš, kakšno otroštvo sem imela, da mi je oče mlad umrl. Ni hujše kazni, kot da si na stara leta sam. Tvoj mož je že vedel, zakaj je šel,« je zabrusila Zdenki, ki ji je nedavno umrl mož. Aneto so vsi pozivali, naj neha, Zdenka pa je odšla od mize objokana. Njene solze Anete niso ganile: »Če bo mene kdo pikal, ga bom jaz nazaj.« Ko so sotekmovalci očitali Aneti njene besede, sta Sabina in Anna skušali potolažiti Zdenko, ki je tulila: »Res ga pogrešam. Dedi ne bi šel na oni svet, če bi lahko zdržal, če ne bi bil tako bolan.«
 
»Poden od podna,« je komentirala Anna krute besede Anete. »Ne vem, ali bom lahko zdržala. Vedno me je komandirala. Danes sem jo pa pustila samo in je vse narobe,« je bila še naprej neutolažljiva Zdenka.

Povezane vsebine
Deli s prijatelji