SIMPATIJE V BARU

Brhka Noemi buri domišljijo Dolenjca

S svojimi čari je omrežila miroljubnega Mateja.
Fotografija: Noemi je te dni praznovala rojstni dan. Na desni sedi Sandi. FOTO: Bar na Planet TV
Odpri galerijo
Noemi je te dni praznovala rojstni dan. Na desni sedi Sandi. FOTO: Bar na Planet TV

LJUBLJANA – V stanovanju barovcev vre od mladostniške energije in hormonov. Medtem ko že skoraj dnevno poročamo o 'parčkanju', pa je svoje dodal še simpatični in v Baru priljubljeni Matej. Jasno je dal vedeti, da mu je všeč temperamentna Primorka Noemi in da se bo zanjo boril do konca. »Dolenjec nikoli ne vrže puške v koruzo, samo puško na koruzo,« je svoj skrivni načrt zaupal Matej.

Noemi ima rada tujce in temnopolte moške, medtem ko s Slovenci ne mara hoditi na zmenke. FOTO: Planet TV
Noemi ima rada tujce in temnopolte moške, medtem ko s Slovenci ne mara hoditi na zmenke. FOTO: Planet TV

Sotekmovalci so ga na dan prvih nominacij za vroči stol opisali kot pridnega in delovnega človeka, ki zna poskrbeti za dobro vzdušje. A kot kaže, ima tudi čustva na pravem mestu. Ko je namreč opazoval Noemi, kako se pogovarja z Krsitianom in ga pri tem kliče 'srček', mu ni bilo vseeno. Priznal je, da je bil pri tem nekoliko ljubosumen, a jo bo vseeno poskušal omrežiti.

Ali se bo Noemi omehčala in svojo izjavo, da na zmenke ne hodi s Slovenci, zanikala, bomo še videli. Se je pa zadnje dni precej zbližala z Krstianom. Na svoj rojstni dan se je z njim prijetno zaklepetala in mu pri tem na lica dala poljubček in ga poimenovala s 'srček'. Krstian je prijateljsko gesto sprejel precej trezno. »Nič posebnega. Se pa seveda dobro počutim, tako kot verjetno ona, ko sem ji rekel srček.« Kaj vse bi dal za te besede Matej, ki je vsak dan vse bolj nor na Noemi.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije