Brez milosti udarili po dvojčkih: Velika kršitev, gnusijo se mi

Po koncu resničnostnega šova so se oglasili gledalci.
Fotografija: Njuna zmaga še vedno odmeva. FOTO: Facebook, Pop TV
Odpri galerijo
Njuna zmaga še vedno odmeva. FOTO: Facebook, Pop TV

Jesenska resničnostna saga Kmetija je pretekli teden dobila epilog. S finalno oddajo se je zaključila še ena sezona kmečkih bojev. Na zmagovalni oder sta se povzpela najbolj razvpita tekmovalca te sezone, Jan in Tilen Klobasa. Nekateri so ju poimenovali kralja taktike, ki se jima je resnično obrestovala, saj jima je prinesla nagrado 50.000 evrov. Nekateri so jima zmago iz srca privoščili, nekateri komentatorji pa so po njiju udarili brez milosti.  

Preberite še: 
Jan Klobasa po zmagi: Ni produkcija kriva, da so bili sotekmovalci neumni
Kakšen boj! Zmagovalca Kmetije kar dva, to bosta storila z denarjem


V finalni oddaji sta se za nagrado borila proti Luki, ki je na koncu moral priznati poraz. Mnogi so se ob tem razjezili nad produkcijo in Pop TV očitali, da je bil vse skupaj načrtovano. Zbrali smo nekaj najbolj udarnih komentarjev (nelektorirano).

Zmagovalca Kmetije 2019 Jan in Tilen Klobasa. FOTO: Osebni arhiv
Zmagovalca Kmetije 2019 Jan in Tilen Klobasa. FOTO: Osebni arhiv

Franc je zapisal: »Ta dva si za moje pojme niti v sanjah nista zaslužila nagrade niti z delom ne kaj šele z obnašanjem. Prej bi še mogla malo iti v prevzgojo,da bi se naučila spoštovanja. Tako ali tako pa mi je letošnja kmetija bila brez veze. Ta denar bi raje namenili za uboge družine,ki si marsikatera letos ne bo mogla privoščiti Silivestrove večerje.«

»Katastrofa, saj je bilo že v naprej dogovorjeno! Tako se je prebirali po časopisih! Hvala bogu, da imam hči dobro oddano! Težko bi prenašala samovšečne klobase!« se je pošalila Nina.

»Dobro ste zrežirali vse skupaj, očitno so vam politiki vzorniki, da niti to več ne znate pošteno narest!« je bilo mnenje gledalke Adrijane.

Tadeja piše: »Pravi zmagovalec kmetije je bil lani Franko, ki je prišel do zmage s poštenostjo in delavnostjo. Letos si nobeden ni zaslužil zmage. Če pa že kdo, potem Luka, ampak tudi on je skakal sem in tja, iz enega klana v drugega, pa spet nazaj.«

Svoje mnenje je povedal tudi drugouvrščeni Luka Lampret21-letni Luka pravi, da si glavne denarne nagrade niti ni tako zelo želel, morda bolj samega naziva zmagovalec, a je prepričan, da bo tudi drugo mesto dovolj za prepoznavnost. 



 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije