Bojan Emeršič iskreno o seksu

Stari maček slovenskih odrov bo zakuhal najmočnejši afrodiziak.
Fotografija: Priljubljeni in vedno zabavni igralec Bojan Emeršič FOTO: ARHIV NOVIC
Odpri galerijo
Priljubljeni in vedno zabavni igralec Bojan Emeršič FOTO: ARHIV NOVIC

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef, mož in oče ter igralec Bojan Emeršič se vrača z novim receptom za smeh. Človek z veliko modrosti, milijon izkušnjami in zaupanja vreden bo gledalcem Špas teatra v predstavi Erotika po Emeršiču pomagal in z njimi delil vse svoje znanje, saj erotika ni le seks – je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani ter mnogo mnogo več.

Skupaj z gledalci bo Bojan zakuhal najmočnejši afrodiziak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo. »O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj smo moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu. Razkril vam bom, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre,« v smehu priznava Bojan, ki v predstavi Erotika po Emeršiču pove na glas vse, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj.


Vsestranski igralec je v svoji novi predstavi združil moči z režiserjem in soavtorjem teksta Juretom Karasom in skupaj sta ustvarila najbolj direkten, najbolj sekspliciten in do konca nasmejan šov o pokončnem in položnem življenju. »Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas samo ljubezen ohranja normalne in nasmejane,« je o novem projektu povedal režiser predstave Karas. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije