Bobovnik se je poslovil z ukradenimi besedami

Odvodil je zadnjo oddajo in se poslovil.
Fotografija: Slavko Bobovnik. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Slavko Bobovnik. FOTO: Jože Suhadolnik

Eden najbolj legendarnih slovenskih televizijskih voditeljev Slavko Bobovnik se je po dveh sezonah in stotih oddajah poslovil od voditeljske vloge v priljubljenem kvizu Milijonar. V tem času je v studiu gostil kar 600 tekmovalcev, nekaj več kot 200 pa se jih je usedlo tudi na vroči stol in se spopadlo s 15 vprašanji. 

»Vesel sem, da sem gledalce in tekmovalce lahko pospremil skozi sto oddaj kviza Milijonar. Seveda smo se kdaj lovili, seveda sem se kdaj lovil, a naša edina želja je bila narediti vam sto zanimivih večerov,« je ob zadnji oddaji povedal legendarni voditelj.

»Lepo se imejte in spomnite se ukradene misli, da je treba vedeti veliko, preden spoznaš, kako malo v resnici veš,« je za konec povedal Bobovnik.

Spomnimo, legendarni voditelj je po dolgoletni karieri na nacionalni televiziji odšel v zasluženi pokoj, a ga je nato premamila ponudba Planet TV in se je odločil za vodenje kviza. 

Ena izmed gledalk je na twitterju Bobovniku napisala, da je bil zanjo zelo dober voditelj Milijonarja in da ga bo pogrešala. Voditelj pa ji je samokritično odgovoril: »Ni bil zelo dober, se je pa trudil.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije