BESEN

Bivši udeleženec Kmetije izgubil živce: poglejte, kaj sporoča Popu

Meni, da dvojčka potiskajo naprej.
Fotografija: Jan in Tilen Klobasa. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Jan in Tilen Klobasa. FOTO: Voyo

Ustvarjalci oddaje Kmetija so si nakopali srd nekdanjega udeleženca Avgusta Graha. Ta se je za glavno nagrado boril v sezoni 2011, spremlja pa očitno tudi zdajšnjo, saj ima veliko očitkov na račun tistih, ki šov upravljajo. Objava je napisana z velikimi tiskanimi črkami, pravi pa, da je Luka po napotkih ustvarjalcev prišel do vstopnice za finale in da bi dvojčka morala iz Kmetije že takrat, ko sta izgubila dvoboj (nelektorirano):

Danijel edini pravi kmet

»Lahko vas je sram, da si dovolite vse to. Danijel na primer je z vašo pomočjo moral zapustiti šov, zato ker ste se odločili, da letošnjo Kmetijo zmagata dvojčka. Sram vas je lahko, saj na kmetiji se vrednoti delo. Z delom si kmetije ustvarjajo zaslužek in s tem preživetje. Danijel je bil edini, ki je na kmetiji prikazal stanje kmeta, ki z delom na kmetiji lahko preživi. Sram naj vas bo. Smrkavca ste porinili naprej in njihovo starleto Tanjo. Katastrofa!«

Ustvarjalcem šova je predlagal tudi, da razmislijo o morebitnem drugačnem naslovu šova: spletka ali pa kar žlička v troje.

Se strinjate z njim?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije