HAZARD

Bivši mister obožuje igre na srečo

Matjaž Kumelj si je večjo vsoto priigral le enkrat v življenju.
Fotografija: V igralnicah vedno poskusi srečo z manjšimi stavami. FOTO: Ivan Bliznetsov
Odpri galerijo
V igralnicah vedno poskusi srečo z manjšimi stavami. FOTO: Ivan Bliznetsov

Matjaž Kumelj ni resen igralec, a ga pot včasih odnese tudi v kazino, sploh kadar ima tam kakšen nastop, je obisk igralnice obvezen. »Zanimiva stvar. Vse nas zelo zanima, ali se da pretentati igralne naprave. Mislim, da ne. Precej preprosto se mi zdi pri ruleti dobiti velik znesek. Staviš lahko le na rdečo ali črno, in dobitek je tvoj. Možno je, ni pa vedno tako. Mislim, da je vse skupaj narejeno tako, da te lahko hitro zavede, in še preden se zaveš, zapraviš,« meni o igrah na srečo. Čeprav je že večkrat sedel za igralnimi avtomati, ga na srečo niso nikoli zasvojili.

»Zna pa biti zabavno, ko greš s prijatelji in staviš res po malo, in tako lahko tudi z 20 evri igraš zelo dolgo,« razkrije in doda, da je doslej le enkrat priigral večjo vsoto denarja. »Takrat sem končal igro in pobral denar. Večkrat se konča tako, da sicer dobim, ampak na koncu tudi izgubim. Tako so te igre zastavljene,« pove.


Nikoli ni stavil več kot 50 evrov. »Menim, da ostajam v mejah realnosti in normale. Ne rečem, da ne gre za izziv in adrenalin, ampak imam trezno glavo in nimam želje, da me ponese v te vode ali celo zasvoji. Na določene trenutke je tudi mene že prijelo, da bi stavil veliko, sploh ko vidiš, da si blizu zmage, ampak me obenem nikoli ne premami, da bi ne vem kako veliko zapravil. Sicer pa se v igralnicah najbolj zanesem na denar, ki ga dobim s honorarjem za nastop,« pove v smehu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije