MASTERCHEF SLOVENIJA

Bine Volčič: Ne vem, če taka jed zasluži polfinale

Dobili smo polfinaliste kuharskega šova, domov sta odšli Kristina in Iza.
Fotografija: Razočarani Bine Volčič. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Razočarani Bine Volčič. FOTO: Voyo

Huda bitka se je odvila v kuharskem šovu Masterchef. Na kocki so bila zadnja prosta mesta v polfinalu, saj je prvo že zasedel Žan. Pet tekmovalcev, in sicer Iza, Kaja B. in Kaja J., Kristina in Žiga, se je pomerilo za zadnja tri prosta mesta na balkonu.

Čakala jih je težka preizkušnja, saj so sodniki razkrili, s katerimi jedmi jih najbolj razveselijo njihove boljše polovice. V individualnem testu so tako morali pripraviti lečino enolončnico, quiche oziroma slano pito in marmorni kolač. Kdo od tekmovalcev je kaj kuhal, pa je določil kar Žan.
Iza je ponosna na to, da se je odločila, da sploh pride v kuharski šov. FOTO: Voyo
Iza je ponosna na to, da se je odločila, da sploh pride v kuharski šov. FOTO: Voyo

Po napetem kuhanju so sodniki sporočili, da mora oditi Iza, ki je dejala, da je ponosna na to, da se je odločila, da sploh pride v kuharski šov.
 

Iza domov v solzah


»Odhajam domov s solzami, ker mi je težko pustiti tukaj vse, kar sem dosegla,« je še povedala ob slovesu. Bolj pa je bila vesela Kaja Jurač, ki je postala naslednja polfinalistka in se je lahko pridružila Žanu na balkonu. Podobno usodo je doživel tudi Žiga, ki je postal tretji polfinalist.
 

File postrvi proti raviolom


V izločitvenem dvoboju sta se na koncu pomerili Kristina in Kaja B. Najprej sta morali ugotoviti deset skrivnih sestavin in s tistimi, ki sta jih ugotovili, sta morali potem kuhati. Tako je ob koncu Kristina sodnikom ponudila file postrvi s čičerikinim polpetom in škampovo omako. »En kup nesreče je na tem krožniku. Ne vem, ali taka jed zasluži polfinale,« je bil ob tem razočaran Bine Volčič.
Kristina je sodnikom ponudila file postrvi s čičerikinim polpetom in škampovo omako. FOTO: Voyo
Kristina je sodnikom ponudila file postrvi s čičerikinim polpetom in škampovo omako. FOTO: Voyo

No, Kaja B. pa se je predstavila z ravioli s svinjino in z žajbljem, s korenčkom v maslu in pasijonkino omako. S to jedjo tako navdušila sodnike, da je postala še zadnja polfinalistka.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije