Bila sem najslabši človek na svetu

Primorska pevka Lea Sirk se je odločila za novo telesno poslikavo. Posnela je pesem Po svoje, ki je bila v težkih časih njeno najboljše zdravilo.
Fotografija: Lea Sirk FOTO: Znan obraz ima svoj glas
Odpri galerijo
Lea Sirk FOTO: Znan obraz ima svoj glas

Primorska pevka Lea Sirk, ki je leta 2018 zmagala na Emi in nas na Evroviziji v Lizboni zastopala s pesmijo Hvala, ne!, si je omislila novo telesno poslikavo ter jo delila s sledilci in oboževalci na instagramu.

Lejina nova telesna poslikava FOTO: instagram
Lejina nova telesna poslikava FOTO: instagram
Tetovaža krasi notranjo stran njenega zapestja, z njo pa se je 30-letna pevka poklonila svoji pesmi Po svoje, ki je bila v težkih časih njeno najboljše zdravilo. »Pesem Po svoje mi je zacelila rano, dala pogum in me odnesla daleč v vero, da je nekje drugje vse mogoče. Verjela sem, da mi je v glasbi dovoljeno vse in da lahko plavam med občutki, ki so samo moji in jih želim deliti z vami. V to sem slepo verjela in s pomočjo ekipe pridobila celo videoposnetke z vsega sveta, ki so bili zmontirani v spontano pozitivno zgodbo, ki je pesmi dodala globino in širino. Zelo sem ponosna na ta izdelek,« je pevka povedala o novi pesmi. V zapisu je obujala spomine na minulo leto, na lepe dogodke in tiste malce manj prijetne.

»Ne bom rekla, da je bilo to leto zame polno uspehov, priznanj in dosežkov, ker vsi vemo, da ni bilo. Niti približno ni bilo toliko medalj kot v 2018., ravno obratno. Začelo se je z medijsko bombo na Emi 2019, na kateri sicer sem pripravila osemminutno točko, v katero sem dala vse, kar sem zmogla in znala, a je bila zasenčena. V sekundi po izrečenem stavku 'Ne morem faking verjet!' sem bila najslabši človek na svetu in vsa dela in uspehi so bili nula. Težko je bilo samozavestno stopati na odre,« se je lanskega leta spomnila Lea, ki pa se je v letu 2019 preizkusila v novi vlogi, in sicer je sedla na žirantski stolček šova Znan obraz ima svoj oglas.

»Težko sem se odločila za ta korak, ker sem v sebi čutila negotovost v tem, da pred kamerami govorim, in ne pojem, a sem z vami prebrodila tudi ta strah. Iz oddaje v oddajo sem lažje dihala in postajala spet stara Lea. Direktna, sproščena in zaljubljena v svoj poklic. Skupaj z Laro in Miletom, ki sta mi bila poslana iz vesolja, smo ustvarili eno novo družino, ki se je z Denisom in tekmovalci trudila pričarati spontano vzdušje za zaključek konca tedna,« o sodelovanju v priljubljeni oddaji pravi pevka, ki je ob koncu leta 2019 z oboževalci delila še eno misel.


»Dogajajo se spremembe in še veliko se jih bo zgodilo. Zgodijo se padci in še veliko jih bo. Zapustijo nas ljudje in mi zapustimo njih. Slepo verjamemo in včasih se ne izide po naših pričakovanjih. Lahko bi naštevala še in še. Vse to se je tudi meni zgodilo in še se bo dogajalo. Zdaj vem, da ste z mano, ker sem jaz z vami. To je edino, kar šteje. V 2020. vam želim obilo sebe in napak, zaradi katerih boste postali boljša oseba.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije