V GORAH

Aljoša Bagola brez sramu: vpričo mnogih se je slekel (FOTO)

Lep sobotni dan je preživel v slovenskih gorah.
Fotografija: Iva Kranjc je svojemu partnerju nalepila srček. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Iva Kranjc je svojemu partnerju nalepila srček. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Slovenski oglaševalski guru Aljoša Bagola z družino preživlja prečudovite počitnice doma in v tujini. Potem ko se je z ženo Ivo Kranjc Bagola in s hčerko Sofio vrnil z daljšega dopusta po Grčiji, se je odločil sobotni dan preživeti v slovenskih gorah. Z nasmehom na obrazu je družina osvojila Češko kočo (1543 m), ki velja za eno izmed najlepših koč na slovenskem.

Kot iz reklame. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Kot iz reklame. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Pot je videti na trenutke precej zahtevna, saj do vrha vodijo ozke in strme poti, a Bagolovi so športno aktivna družina, s čimer se je pohvalila že Iva z dopusta. Medtem ko je Aljoša v Grčiji pisal novo knjigo, se je Iva vsakodnevno ukvarjala s tekom, z jogo, s plavanjem in z deskanjem na vodi.

Zdaj je svoje telo na ogled postavil še Aljoša in zdi se, da nima pod svojim nadzorom le uma, temveč tudi svojo fizično pripravljenost. Na Češki koči se je tisti dan trlo ljudi, saj je tudi Aljoša zapisal, da je bila precejšnja gneča, a ga to ni odvrnilo od uživanja z družino v lepotah narave.



Fotografija Aljoševega izklesanega telesa na vrhu Češke koče, na kateri je zgoraj brez, so verjetno marsikatero njegovo sledilko pustile odprtih ust. Morda pa je tudi to ključ do srečnega zakona zakoncev Bagola. Letos sta proslavila četrto obletnico poroke in zdi se, da se njuna pravljica nadaljuje ...


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije