HUDE BESEDE NA KMETIJI

Aneta šokirala Slovenijo: Sramota, da to dopustijo v šovu

Celo njej najbližji Nik je bil razočaran.
Fotografija: Stvari so šle predaleč ... FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Stvari so šle predaleč ... FOTO: Voyo.si

V resničnostnem šovu Kmetija se je odvila nova drama. Tako nizko se tekmovalka Aneta, čeprav je znana po tem, da opleta z jezikom, še ni spustila.

Saj se spomnite, Zdenka je z opazko o starših užalila Aneto, ta pa ji je vrnila z dobesedno podlo in nizkotno opazko, da njen mož že ve, zakaj je šel na drugo stran. Prva je nato planila v neutolažljiv jok, ostali pa niso mogli doumeti Anetine okrutnosti. Najbolj razočaran je bil Nik. »Verjamem, da je Aneto prizadelo, in vem, kakšno je bilo njeno otroštvo, ampak na tak način ... To je zelo nesramno in zelo podlo. Šla je res predaleč. Še zdaj ne verjamem, da se je to zgodilo. Nisem pričakoval, da se bo spustila na tako nizek nivo,« je dejal.

Ko onemijo gledalci

Odmev hudih besed je zanetil vsesplošno zgražanje gledalcev, ki so na spletu nekako pozabili na kulturno izražanje. »Podn od ženske, sramota da to dopustijo v nekem tv šovu,« je zapisal eden izmed mnogih ogorčenih komentatorjev. »Sramota si za vse mamice, ki so mamice z srcem-ti nisi vredna tega naziva. In glede na tvoje obnašanje se poraja vprašanje kakšna mati si in mislim da bi zoper tebe bilo potrebno podati prijavo na pristojni csd, ker mislim da si popolnoma neprimerna skrbnica svojim otrokom!« dodaja drugi.

»To je psihicno nasilje !!! Taksne stvari bi morale biti strogo sankcionirane..upam da jo za kazrn domov posljejo..koza samovsecna,« piše tretji. Nekateri pa so krivdo pripisali kar obema: »Zdenka začela, Aneta nadaljevala. Razumem Aneto in razumem Zdenko. Obe sta krivi za prepir. Obe sta odrasli osebi in ne Zdenka ne Aneta se ne bi smeli spustit tako nizko. Obrambni mehanizem pa naredi svoje. Razlika je samo da Aneta skrije zalost kar ni uredu, Zdenka pa pade v jok. Ne glede na leta - obe sta nekulturni.«

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije