KMETIJA

Aneta od hudiča v šovu, od hudiča tudi zunaj

Objavljeno 03. december 2018 18.16 | Posodobljeno 03. december 2018 18.16 | Piše: Roman Turnšek

Hude trditve o najbolj razvpiti stanovalki Kmetije. Informatorju vrača žogico in meče rokavico.

Ni poročena, trenutno je srečno samska, pravi Aneta Andolini.
Tekmovalka Kmetije Aneta Andolini se po naših podatkih ne vede nenavadno le v resničnostnem šovu, ampak tudi v resničnem življenju. Če je verjeti informacijam, ki smo jih pridobili, tudi zunaj šova zakuha marsikaj. Zaradi peripetij v Kmetiji se je uvrstila med najbolj razvpite tekmovalce v zgodovini slovenskih resničnostnih šovov.

Po trditvah našega vira Aneta ni prav nič samska. Prav nasprotno. Bila naj bi poročena, njen mož pa se zaradi nečednih poslov skriva v Italiji, nalagal in okradel naj bi več ljudi. Zelo hud očitek je tudi, da Aneta uničuje ljudi, laže in se celo skriva za izmišljenim priimkom. Vir nadalje sporoča tudi, da lahko pove veliko sočnih podrobnosti o temnolaski s Kmetije in da lahko razkrije njene skrivnosti, ki jih ni malo. Stvar pa se tu vsaj za zdaj konča, saj se vir kljub obljubam o veliki, šokantni zgodbi ter našim pozivom ni več oglasil.

image
Trdi, da se nikoli ni skrivala za lažnimi imeni in lahko to tudi dokaže.
Na take in podobne očitke se je Aneta odločno odzvala. »Trenutno sem srečno samska. To je moja odločitev in najpametnejša izbira zame in za moja otroka. Nikoli se nisem skrivala za nobenimi lažnimi imeni in priimki in prav tako nikoli nisem bila poročena! Priimek sem samo prevzela in si ga spremenila pred devetimi leti. Nekaj dni pred hčerkinim rojstvom, da imamo vsi istega,« pravi.

Na trditve o nečednih poslih njenega domnevnega moža in o tem, da sta nalagala in okradla vrsto ljudi, pa kategorično odgovarja, da nikoli ni bila kaznovana ali prestajala nobene kazni. »Policija me je oglobila le zaradi prehitre vožnje. Nikoli pa nisem kradla, nikogar nalagala ali počela kar koli, česar že me ta neznana oseba obtožuje,« doda.

O trditvah, ki smo jih dobili o njej, pravi, da jih lahko izpodbije. »O vsem, kar sem navedla, imam verodostojna dokazila. O spremembi priimka, kdaj in zakaj, plačilo in odobritev, potrdilo o nekaznovanosti in rojstni list, v katerem sem Aneta, in to sem še danes,« zavrača očitke in viru meče rokavico. Kot pravi, bi bila zelo vesela in pozitivno presenečena, če bi se oseba, ki se je tako grdo spravila nanjo, jo blati z neresnicami, lažmi in žaljivkami, upala javno izpostaviti in soočiti z izrečenimi trditvami.

Lahko pa napovem, da če izvem, kdo je, jo bo to stalo veliko evrov in tožbe.

»Lahko pa ji napovem, da če izvem, kdo je, jo bo to stalo veliko evrov in tožbe in bom vesela, da bo poskrbela za moj proračun, ki trenutno ni ravno bajen. Zaradi hčerkine bolezni in hospitalizacije ne hodim v službo. Res žalostno, koliko dela imajo nekateri z menoj. Sram je lahko take ljudi, ki želijo slabo in škodijo drugim, ki jim nočemo nič slabega! Za vsako zadnjico raste šiba in vse enkrat pride na svoje!« vrača žogico.

Presenečajo pa jo tudi objave v medijih. »Od vseh 20 udeležencev šova sem vsak teden vsaj enkrat v časopisih jaz! Bom dobila kakšen odstotek od zaslužka, haha? Ko bi vsaj pisali resnico! Ampak ljudje se raje hranijo z žalostjo in težavami drugih, ker so tu, v Sloveniji, najbolj gnili in zavistni ljudje!« še pribije. 
Deli s prijatelji